Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.400 €
Bucuresti 22 Mar 07:25

Anunt inactiv

Baneasa, Petrom City, lacul Grivita

2.200 €

Baneasa, Petrom City, lacul Grivita,

2.200 €
Caracteristici
Suprafata 230 Curte 600 6 Mobilata Utilata
Optiuni interior: Alimentare apa Centrala 2+ gr. sanitare Living Aer conditionat Cablu tv Gaze Alarma Canalizare Internet Terasa
Optiuni exterior: Gradina Curte amenajata Curte pavata Porti electrice
Descriere
vila exclusivista pe str. Coralilor, in complex rezidential, cu iesire la lac, P+1, 230 mp utili, 6 camere, 700 mp teren. 4 dormitoare, un living, 3 bai, un birou, mobilat si utilat modern.
Detalii suplimentare
Avem placerea sa va prezentam o vila cu iesire la lacul Grivita, situata in zona Petrom City, pe strada Coralilor, intr-un complex rezidential privat, cu acces securizat.
Vila are o suprafata de 230 mp si este structurata pe 2 nivele: parter si etaj si dispune de o curte proprie cu iesire la lac. Terenul total al proprietatii are 717 mp.
Parterul este compus dintr-un birou, o bucatarie, un dormitor, o baie, o zona de living generoasa,cu loc de luat masa care comunica cu terasa situata la parter.
La etaj avem un dormitor matrimonial cu dressing si baie si cu o iesire pe o terasa cu vedere la lac; mai avem 2 dormitoare si inca o baie.
Curtea este incadrata de arbusti are o zona de barbeque, un jacuzzi exterior, peluza cu acces spre lac si debarcader care permite practicarea de sporturi acvatice sau recreere( pescuit) ori plaja( pe zona de nisip). Pavimentul terasei de la parter si aleile din gradina sunt din granit.
6 vizualizari Bucuresti 19 Oct 17 13:41
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv