Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Dimitrie Leonida, proprietar

65.000 €

Dimitrie Leonida, proprietar,

65.000 €
Caracteristici
Suprafata 61 mp An 2014 Semidecomandat Etaj 1 din 3
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
Astrelor Residence 3, 10 minute mers pe jos pana la metrou Dimitrie Leonida, se vinde exact ca in poze + 2 locuri de parcare,
Detalii suplimentare
Living open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie, balcon (schita si dimensiunile camerelor le vedeti in poze). Este situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+3 si se vinde complet finisat si mobilat, incluzand mobila moderna facuta pe comanda si toate electrocasnicele necesare.

Apartamentul dispune de: centrala proprie de apartament cu termostat wireless, aer conditionat inverter plus, mobila si toate electrocasnicele necesare unei locuinte, usa metalica anti-efractie Maco achizitionata si montata ulterior, tamplarie PVC cu geam termopan 5 camere si sticla low-e, balcon inchis cu termopan ulterior, mobilier pentru depozitare foarte spatios pe balcon si amenajat cu coffee table.

La intrare in bloc sunt montate sisteme de supraveghere video, cartier foarte linistit, vizavi Supermarketuri, sala fitness, restaurante.

Se vinde mobilat, exact asa cum se vede in poze, un singur dormitor este fara pat si dressing, include si doua locuri de parcare, se vinde cash, fara credit.
1 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 23 Dec 17 16:57
Anunt inactiv