Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 26 Mar 09:28
...
Bucuresti 15 Mar 09:00
...
Bucuresti azi, 14:22

Anunt inactiv

Agent imobiliar Realtor, Bucuresti si Ilfov

100 €

Agent imobiliar Realtor, Bucuresti si Ilfov

100 €
Descriere
Bucuresti si Ilfov, agent imobiliar Realtor, cu experienta de peste 15 ani, partener Echipa Renet, cumpara, vinde, inchiriaza: apartamente, case/vile, terenuri. Comision atractiv! www.sorin-stoinea.ro
Detalii suplimentare
In situatia in care sunteti interesat(a) de colaborarea cu un agent imobiliar profesionist si proprietatea nu s-a vandut/inchiriat inca, as fi incantat sa sustin un interviu in vederea angajarii ca agent pentru aceasta proprietate. Ce pot face eu pentru dumneavoastra, se rezuma pe scurt la urmatoarele aspecte:

- Mai repede
- Mai bine (obtinerea celui mai bun pret posibil)
- Fara batai de cap pentru proprietar
- Comision minim

Poate la acest moment nu sunteti in cautarea unui agent imobiliar, insa atunci cand veti dori sa incercati si alta varianta pentru a maximiza sansele de vanzare, vă stau cu drag la dispozitie pentru o intalnire.
Daca doriti sa discutam despre proprietatea dumneavoastra, vă rog să mă contactati telefonic sau imi puteti lasa un mesaj aici: contact@sorin-stoinea.ro

Pasiunea pentru imobiliare a inceput acum 15 ani si relatia cu clientul pentru mine este mai importanta decat incheierea unei tranzactii, iar recomandarile sunt o rasplata mai valoroasa dacat comisionul.

Cursurile de atestare si training absolvite m-au ajutat in dezvoltarea personala si in perfectionarea aptitudinilor de comunicare si a abilitatilor de negociere, cunoasterea integrala a procesului de vanzare/cumparare/inchiriere a unei proprietati, atentie si receptivitate la dorintele clientilor.

Cand un client decide sa lucreze cu un membru al ECHIPEI RENET, acesta obtine automat acces la toate resursele echipei! Astfel, o cerere venita printr-un agent RENET isi gaseste mai usor rezolvare datorita portofoliului bogat de oferte al echipei, in timp ce o oferta isi va gasi mai usor un client datorita aceluiasi portofoliu bogat in cereri, iar agentul RENET se obliga sa consilieze clientul, astfel incat acesta din urma sa obtina cel mai bun pret!

www.sorin-stoinea.ro
178 vizualizari Bucuresti 20 Jun 20 07:35
Video
Anunt inactiv