Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
42.000 €
Ilfov 12 Apr 10:48

Anunt inactiv

Magurele, stradal, finisaje superioare, parcare

34.500 €

Magurele, stradal, finisaje superioare, parcare,

34.500 €
Caracteristici
An 2017 Decomandat Etaj 1 din 3
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon
Descriere
Magurele, stradal, imobil nou ce dispune de parcare inclusa, finisaje superioare, bransat la utilitatile orasului: gaze, energie electrica, canalizare si apa. Compartimentare din caramida;
Detalii suplimentare
Va oferim la vanzare o garsoniera situata la etajul 1 intr-un imobil situat stradal in orasul Magurele. Garsoniera este total decomandat si are o suprafata totala utila de 40 mp.
Constructia imobilului este formata din cadre din beton cu stalpi si grinzi, avand compartimentarea interioara si intre apartamente din caramida cu grosimea de 25 cm., iar intre camere din caramida de 12,5 cm.
Fiecare apartamente dispoune de contorizare individuala, centrala proprie, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi interioare din lemn, usa metalica la intrare, instalatii electrice,sanitare si termice.
Pentru mai multe detaii si programarea unei vizionari a acestui imobil si a altora din aceeasi zona, nu ezitati sa ma contactati.
3 vizualizari Ilfov, Magurele, 21 Jun 18 21:20
Statii metrou
Eroii Revoluției 109 min
Anunt inactiv