Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 15:25
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:35

Anunt inactiv

Constructii case vile si apartamente, amenajari

Constructii case vile si apartamente, amenajari.

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii Constructii case Faianta si gresie Izolatii Parchet Rigips Tencuieli si sape Zidarie Zugraveli
Descriere
Case la rosu, la gri sau la cheie, renovari, sistematizari. Realizam lucrari de constructii, lucrari industriale, amenajare sau reparatii la preturi corecte si transparente, termen de executie mic, avantajos,
Detalii suplimentare
De ce sa lucrati cu noi?
Pentru ca suntem:
– o companie mica
– cu preturi mici
– cu termene de executie mici
Pentru ca respectam:
– standardele de calitate
– bugetele stabilite
– termenele promise
Suntem o echipa restransa, fara costurile unei regii de constructii, flexibila, la care puteti apela pentru lucrari de constructii, amenajare sau reparatii in conditii de colaborare deschisa, preturi corecte si transparente, termene de executie mici.
Avem o echipa completa, care poate rezolva toate aspectele unui proiect, cu toate categoriile de lucrari implicate: de la amenajare de santier, decopertare, demolare, trasare, turnare fundatie, zidarie, tencuieli, instalatii sanitare, instalatii electrice, pana la finisaje, glet, tencuieli decorative, montaj gresie, faianta, parchet, zugraveli, lavabil.
Constructii case si vile, la rosu sau la cheie. Trasare, achizitie materiale, constructie, finisare, sistematizare. Toate tipurile de lucrari intr-o singura achizitie.
64 vizualizari Bucuresti 02 Sep 19 11:10
Anunt inactiv