Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Ilfov 11 Jul 23 16:20
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:15
...
Ilfov 11 Jul 23 16:20
...
Bucuresti 11 Jul 23 16:20

Anunt inactiv

Meditatii EXCEL (nivel incepator, mediu, avansat)

50 RON
1 / 1 ...

Meditatii EXCEL (nivel incepator, mediu, avansat)

50 RON
Caracteristici
Categorie: Meditatii Alta materie
Descriere
Ai un interviu si nu esti sigur pe cunostintele tale in EXCEL? Vrei sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca actual in ceea ce priveste raportarea? Esti incepator si vrei sa afli cat mai mult
Detalii suplimentare
din tainele excelului? Se apropie sesiunea si urmeaza examenul la informatica (examen TAO - ASE)? Daca da, eu te pot ajuta si iti pot impartasi toate cunostintele mele in acest domeniu.
Mentionez ca, lucrez in cadrul unei multinationale de aprox. 7-8 ani unde raportarea este la un nivel avansat (exemple de functii folosite: vlookup, if, sumif, sumifs, countif, countifs, offset, indirect, match, index, etc., precum si subtotaluri, tabele pivot, macro-uri, formatari conditionate, grafice, data validation).
Orele de meditatii pot fi adaptate cerintelor voastre, mai exact, putem lucra pe proiecte punctuale de la jobul vostru pentru automatizarea lor sau putem concepe/actualiza rapoarte noi/existente sau pe teste de EXCEL date la interviuri, ca sa va faceti o idee si sa le treceti cu brio.
Program: luni-vineri, incepand cu ora 18:30; sambata-duminica, incepand cu ora 09:00 - in functie de solicitari la domiciliul clientului (de preferat in Sector 1
1 vizualizari Bucuresti 18 Jan 18 22:30
Anunt inactiv