Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 26 Mar 10:15
...
4.000 RON
Bucuresti azi, 08:59
...
Bucuresti 25 Mar 18:05

Anunt inactiv

Barbat la mentenanta camin de batrani

angajam barbat in Camin de batrani in Ilfov, Domnesti. Carte de munca, salariu atractiv, seriozitate, cazare, program flexibil, camin licentiat, de prefarat permis auto,rog seriozitate
Caracteristici
Domeniu activitate: Alte domenii
Detalii suplimentare
Caminul de batrani „Acasa” si-a deschis portile pentru a oferi posibilitatea alegerii celei mai bune solutii cu privire la ingrijirea persoanelor varstnice care nu isi mai pot purta singure de grija, persoanelor bolnave sau persoanelor singure dornice de socializare.
Pentru un confort sporit si buna stare a rezidentilor nostrii,
Caminul de batrani Acasa a decis sa inlocuit toate paturile normale cu paturi de spital electrice sau manuale in 3 sectiuni, paturi cu laterale culisante si roti, reglabile inclusiv pe inaltime.Toate paturile au structura din metal si actionare la indemana astfel incat satisface toate nevoile batranilor, ceea ce ne face unici in domeniul serviciilor sociale.

De asemenea curtea este amenajata cu spatiu pentru parcare, alei, spatii de relaxare cu banci, mese, balansoar, flori si arbori ornamentali.
Dorinta noastra este ca seniorii sa nu se simta singuri, ci sa-si formeze un nou cerc de prieteni in cadrul caruia pot desfasura diverse activitati
7.912 vizualizari Ilfov, Domnesti, 26 Jul 23 15:55
Foto
Anunt inactiv