Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Braila 11 Jul 23 15:35
...
Cluj 11 Jul 23 15:35
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:55

Anunt inactiv

Camin de batrani Bunica Ecaterina

Camin de batrani Bunica Ecaterina,

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
servicii cazare; servicii medicale 24/24, servicii medicale asigurate, nutritie personalizata; servicii speciale de ingrijire personala, consiliere psihologica;
Detalii suplimentare
Bunica Ecaterina este locul in care ne-am dorit ca seniorii nostri sa gaseasca linistea si sa fie inconjurati de oameni calzi, care sa le ofere respectul, iubirea si atentia pe care le merita pe deplin. De asemenea, personalul nostru este format din medici de specialitate si din asistenti medicali, care va ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Activitati recreative si sociale; Ingrijire medicala post-operatorie; Gama diversa de exercitii fizice; Traiul in comunitate si desfasurarea de activitati; Monitorizarea tratamentului medicamentos; Supravegherea activitatii de zi cu zi; Monitorizarea permanenta a nutritiei; Monitorizarea starii de sanatate.
Pe masura ce imbatranim, aceste activitati devin prea dificile sau prea scumpe pentru a le putea gestiona, cu succes, in continuare. Mai mult decat atat, specialistii au demonstrat ca rezidenta, intr-un camin de batrani, reduce simtitor nivelul de stres al varstnicului.
6.377 vizualizari Bucuresti 16 Oct 22 15:01
Anunt inactiv