FLORI SITE
FLORONE

Urmatoarele cursuri

Apasă ACUM pentru a deschide
Curs cosmetica - calificare

Iti doresti o cariera de succes in cosmetica? Vrei sa deprinzi tainele frumusetii si sa iti transformi pasiunea in job?

Predam acest curs cosmetica, care te pregătește sa devii o cosmeticiana  profesionista, gata sa faca fata oricarei provocari din domeniu ca urmare, noua programa se ridica la asteptarile si nevoile reale ale cursantilor dar si la noile standarde europene.

vezi pagina

Curs executarea tratamentelor cosmetice
Iti doresti o cariera de succes in cosmetica? Vrei sa deprinzi tainele frumusetii si sa iti transformi pasiunea in job? Cursul de cosmetica te pregateste sa devii o cosmeticiana  profesionista , gata sa faca fata oricarei provocari din domeniu.Noua programa se ridica la asteptarile si nevoile reale ale cursantilor dar si la noile standarde europene.

vezi pagina

Curs epilare definitiva
Iti doresti o cariera de succes in cosmetica? Vrei sa deprinzi tainele frumusetii si sa iti transformi pasiunea in job? Cursul de cosmetica te pregateste sa devii o cosmeticiana  profesionista , gata sa faca fata oricarei provocari din domeniu.Noua programa se ridica la asteptarile si nevoile reale ale cursantilor dar si la noile standarde europene.

vezi pagina

Curs stilist protezist de unghii
Mainile reprezinta cartea de vizita a fiecarei femei, iar o manichiura impecabila confera un farmec aparte oricaror maini. Cursul de unghii false este un concept educational creat special pentru incepatorii care doresc sa profeseze si  sa faca o arta din acesta meserie.

vezi pagina

Curs manichiura - pedichiura

Cursul de Manichiurist / Pedichiurist se adreseaza persoanelor care isi doresc sa construiasca o cariera solida in acest domeniu si se axeaza pe foarte multa practica si exercitiu. O manichiura impecabila confera un farmec deosebit mainilor si reprezinta cartea de vizita a oricarei femei.

vezi pagina

Curs coafor

FLORONE Spa&Academy vine in intampinarea acestui curs de baza care se bazeaza pe practica 100% din prima zi. Academina noastra doreste sa dezvolte aptitudinile necesare in meseria de Coafor (Hairstylist), unde veti invata totul de la zero.

vezi pagina

Curs frizerie
Iti doresti o cariera in barbering/hairstyling? Cursul Academiei nostre de  barbering/ hairstayling te va invata toate tehnicile de baza din domeniu, ca tu sa fii pregatit sa incepi noua ta cariera.

vezi pagina

1 +
Absolventi
1 +
Cursuri
1
Traineri
0 +
Ani Experienta

Academie de cursuri în format Hibrid

Învață alături de experți care au făcut un business din pasiunea lor

Profesori cu 20 de ani de exprerienta în cea mai profitabila industrie: BEAUTY

Practica la salon în timp ce înveți acasă din suportul de scris

Cursuri Acreditate

Nu e totul despre a alerga dupa. foi de hârtie, ci despre dorința de a învață sa lucrezi CORECT. Alături de Echipa FlorOne, vei fi pregătit , după finalizarea cursului, sa furi startul, și deja sa lucrezi , la salonul altcuiva, sau chiar sa iti deschizi propria ta afacere.

Program flexibil

Toți avem o dorința care ne împinge sa visam la o viață prospera pe toate cele 3 planuri: emoțional, financiar și familial. Din acest motiv, indiferent ca deja ai un loc de munca actual sau încă ești la liceu sau facultate, am luat totul în calcul. învață în timpul liber, ACUM, când ceilalți isi irosesc cea mai prețioasă resursa - TIMPUL - , iar apoi vei putea călători și petrece înzecit.
Florone

Intrebari frecvente

Aici gasesti raspunsurile la cele mai frecvente intrebari. Daca nu ai gasit raspunsul, contacteaza-ne folosind formularul de pe site.
Cum ma inscriu?
Completezi formularul alegand cursul de care esti interesat, urmand sa te contactam noi pentru pasii urmatori.
De ce am nevoie pentru înscriere la curs?
Copie de buletin si dovada platii in contul bancar FlorOne Professional SRL.
Cum platesc înscrierea la curs?

Suna ACUM la nr de telefon:

+40 763 606 638 - vino fizic dacă iti dorești sa dicusti cu Flori Cristache la FlorOneAcademy, vei avea parte de un roomtour, vei știi de la început toate detaliile, iar dacă ești mulțumit,

 achiți pe loc 20% pentru a rezervara IN AVANS un loc, urmand ca restul de 80% sa fie achitati eșalonat pana la finalizarea cursului. 

Ce materiale de curs primesc?

Vei primi: suport scris de curs în format pdf, consumabilele folosite în perioada cât ești în formare si SUPORT din partea trainer-ului DUPA FINALIZARE pentru a fii sigur ca vei aplica instant tot ce ai învățat și în doar câteva luni, iti vei putea găsi un job cât ai clipi sau chiar sa iti deschizi propriul business.

Alături de noi, tot acest proces, devine mult mai simplu. Ne-am dorit sa iti oferim tot ce noua, când eram la început, ne-a lipsit. 

Cand au loc cursurile?

Programul este adaptat în punctie de nevoile tale. Ne dorim ca toți sa aibă acces la un stil de viață care sa le permită sa călătorească prin lume, sa nu fie condiționați de norme sociale, iar atunci când iti dorești sa fii în concediu, sa ai libertatea de a o putea alege acest lucru.

Astfel,programul este flexibil și lejer, putand participa la curusri, chiar si în weekend sau after work. 

Tot ce ai nevoie este doar dorința de a acumula cât mai mute informații și de a visa cât mai sus. 

Noi am greșit din 2012 pana în prezent, am învățat, ne-am Inconjurat de oameni cu experianta și  promitem ca parcursul tău sa fie mult mai ușor decât te-ai aștepta.

Dacă nu mai pot participa la curs ce trebuie sa fac?

Te rugam sa ne contactezi pentru a discuta despre soluționarea problemei. Acest curs este pentru și despre tine, deci fii sigur ca ne vom axa pe a reuși cât mai multe, iar împreună vom găsi soluție la orice impediment.

0 +
Cursuri