1. CABINET VETERINAR
  2. DISTRIBUȚIE PRODUSE VETERINARE
  3. PETSHOP ON-LINE

Bun venit la INNOVET

Înființată în anul 1995, Innovet Impex își propune să ofere potențialilor clienți achiziționarea unor produse de calitate la cele mai bune prețuri.

În calitate de unic distribuitor pentru România a firmelor KEPRO (Olanda), DIAFARM (Danemarca), INNOVET (Italia), JONKER PETFOOD (Olanda), FPG (Finlanda), AB SCIENCE (Franța), ARTUVET (Olanda), LABIANA (Spania), SWEDENCARE (Suedia) vom încerca să acoperim cerințele proprietarilor de animale și ale medicilor veterinari cu o gamă variată de produse. Innovet distribuie en-gros produsele exclusiv persoanelor juridice.

Ceea ce își propune Innovet este să efectueaze servicii medicale veterinare complete și la cel mai înalt profesionalism. Compania noastră are un personal de 15 angajați. Produsele și serviciile noastre au ca piață principală de desfacere întreaga țară.

Noi avem și respectăm proceduri clare de lucru, care asigură un nivel înalt și constant de calitate a produselor și serviciilor noastre. Acordăm o atenție deosebită instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfacții în utilizarea produselor și serviciilor Innovet.

Compania noastră se bucură de aprecierea unanimă a clienților noștri actuali și suntem siguri că și dumneavostră veți fi mulțumit de serviciile noastre.

Suntem convinși că veți găsi în compania noastră partenerul ideal care va satisfice pe deplin cerințele dumneavoastră.

SC Innovet Impex SRL
Aleea Botorani nr. 4, Bl. V82, București
RO7738073
J40/7882/1995