Capcane pentru Trips

Home / / Capcane pentru Trips
Home / / Capcane pentru Trips
Capcane pentru Trips

lei 35.00

out of stock

10 CAPCANE ADEZIVE PENTRU CAPTURAREA INSECTELOR – NU CONTIN SUBSTANTE TOXICE – FARA MIROS – NU SE USUCA ÎN TIMP

Capcanele TEMO O CID COLORTRAP atrag si captureaza toate tipurile de tripsi ( Heliothrips Haemorrhoidalis, Thrips Tabaci, Frankiniella Occidentalis, etc). Este deja cunoscut faptul ca tripsii sunt atrasi în special de culoarea albastra. Aceasta nuanta a
capcanei TEMO O CID COLORTRAP THRIPS este rezultatul unor vaste experimente ce stau la baza eficacitatii acestui produs. Se utilizeaza pentru capturarea tripsilor în sere, câmp, livezi cu pomi fructiferi, vitta de vie, plante ornamentale. Nu contin substante toxice. Sunt nepoluante. Practice si sigure. Se pot atârna si fixa pe diferiti suporti. Au un efect de lunga durata. Rezistenta la umiditate si conditii meteorologice nefavorabile. A se schimba doar când suprafata capcanei este plina de insecte. TEMO O CID COLORTRAP THRIPS este o alternativa utila la produsele toxice.
Pentru sistemul de monitorizare este indicat sa instalati câteva capcane acolo unde se observa o posibila infestare.

Termen de valabilitate: NELIMITAT

 

Stoc epuizat

Product Description

Pentru rezultate garantate împotriva tripsilor din sere, aceasta capcana trebuie utilizata în tot timpul anului, mai ales în perioada înfloritului pentru a începe capturarea acestor paraziti imediat ce apar si pentru a pastra populatia de insecte la un nivel minim înca de la aparitia lor. Numarul de capcane plasate depinde de sezon si de gradul de infestare. Înainte de înflorire plasati circa10 – 12 capcane / 100 m.p. În acelasi timp verificati daca populatia de tripsi tinde sa creasca; în acest caz, plasati mai multe capcane în functie de gradul de infestare. Capcanele se fixeaza la nivelul
celor mai înalti muguri. Progresiv ridicati si fixati capcanele la cea mai înalta pozitie de crestere a plantelor. În câmp deschis adoptati aceeasi metoda mentionata si mai sus, dar numai din primavara pâna toamna târziu deoarece tripsii hiberneaza în timpul iernii si ei ramân inactivi pe plantele infestate sau în sol.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE
1. Scoateti din ambalaj capcanele si îndepartati hârtia non-abraziva. Rearanjati apoi hârtia peste capcanele ramase pentru a le pastra în siguranta.
2. Separati capcanele cu o miscare rapida pentru a evita formarea urmelor de lipici.
3. Puteti taia capcanele cu o foarfeca, daca aveti nevoie de marimi mai mici pentru ghivece sau plante de gradina.
4. Plasati capcanele în functie de cerintele tratamentului.
5. Curatati eventualele urme de lipici cu ulei sau solventi.
Perioada de utilizare: TOT TIMPUL ANULUI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capcane pentru Trips”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Style Selector

Primary Color

Layout

Background

X
Cart
  • No products in the cart.