CERE ACUM GRATUIT O COTATIE?​

    Solutia perfecta pentru mutarea ta

    Move Solutions

    Move Solutions

    Solutia perfecta pentru mutarea ta!

    De ce noi?

    De ce să ne alegeți pentru următoarea voastră mutare?

    Suntem o echipa tanara si dinamica, cu o atitudine pozitiva si profesionala. Suntem receptivi si atenti la toate cerintele dumneavoastra si oferim servicii de cea mai buna calitate, precum si garantia ca bunurile pe care vi le transportam sau le depozitam beneficiaza de conditii optime si un nivel sporit de siguranta.

    Este important pentru noi sa cunoastem in detaliu procesul de mutare, de aceea firma noastra va ofera o evaluare a costurilor si consultanta GRATUITA la domiciliu.

    PRETURI AVANTAJOASE

    Pentru serviciile programate cu mai mult de 3 zile inainte beneficiati de un discount de 10%

    TRANSPARENTA

    Asigurarea bunurilor este gratuita si obligatorie pentru fiecare mutare de bunuri. Pentru o relocare fara griji.

    EFICIENTA

    Pentru a eficientiza procesul de mutare, echipa noastra va poate livra gratuit cutiile in prealabil, ca dumneavoastra sa ordonati si sa impachetati tot ce aveti nevoie pentu mutare

    PROFESIONALISM

    Furnizam oferta de pret in maxim 6 ore de la solicitarea acesteia sau, dupa vizita la locatia de origine. Utilizam echipamente si materiale protectoare specifice mutarilor locale, nationale si internationale

    Solutia perfecta pentru mutarea ta

    Serviciile noastre

    Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale de mutari intr-un timp scurt si la preturi corecte pentru clientii nostri.
    Mutăm totul simplificat

    Mutarea perfecta in 5 Pasi

    De la evaluare gratuită la mutarea propriu-zisă, urmați cei 5 pași simpli pentru o tranziție fără stres și eficientă cu Move Solutions.
    Move Solutions

    Ce oferim?

    Pentru o mutare fara griji este important ca firma de relocari sa vina in ajutorul tau. De aceea, la Move Solutions, iti oferim in primul rand o echipa profesionista, echipamente si accesorii de o calitate superioara. De asemenea, asiguram bunurile implicate in fiecare proces de relocare. Pentru ca doar lucrurile tale se transporta, nu si grijile!

    ESTIMARE GRATUITA

    Un reprezentant se va deplasa la locatia de origine, dupa caz si la locatia de destinatie, unde va evalua volumul si complexitatea relocarii, oferind sfaturi si propuneri pentru o mutare fara griji.

    POLITA DE ASIGURARE

    Asigurarea bunurilor este gratuita si obligatorie pentru fiecare mutare de bunuri. Pentru o relocare fara griji.

    ECHIPAMENTE SPECIFICE

    Folosim echipamente specifice serviciilor de mutari, astfel ca acolo unde locatia permite (maxim etajul 10) utilizam liftul exterior.

    RELOCARE IN LIPSA TA

    Stabilim impreuna unde trebuie asezate lucrurile tale la noua destinatie iar noi ne ocupam de la impachetare pana la pozitionare.

    Vorbim din experienta

    In cadrul activitatii firmei de relocare ne-am intalnit cu foarte multe situatii. De aceea, iti oferim cateva sfaturi de care sa tii cont in procesul de mutare si transportare a lucrurilor tale fie ca alegi sa lucrezi cu firma noastra de relocari sau nu.
    7
    ANI DE EXPERIENTA
    5
    RATING GOOGLE
    1400
    MUTARI EFECTUATE
    19764
    CUTII FOLOSITE
    Povești Reale, Experiențe Autentice

    TESTIMONIALE

    Descoperiți cum Move Solutions transformă fiecare mutare într-o experiență fără griji, prin cuvintele clienților noștri mulțumiți.