DDD NORD Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie Bucuresti

Metode de deratizare pentru sobolani

Sobolanii sunt o specie de mamifere, care rezista foarte mult timp fara hrana si apa si reusesc sa se inmulteasca foarte rapid. Asadar, odata ce surprindeti un sobolan in preajma casei sau, si mai rau, in casa, asteptati-va sa aveti de-a face cu o intreaga echipa. In timp, sobolanii au reusit sa isi dezvolte simtul olfactiv, astazi fiind capabili sa diferentieze mancarea otravita de cea sanatoasa, indiferent de cat de mica este cantitatea toxica.

Pentru ca provoaca daune materiale si ne expun pericolului de a contracta boli grave ca: trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa s.a., este indicat sa actionam cat mai repede impotriva sobolanilor. Aceasta actiune poarta denumirea de deratizare.

Deratizare are scopul de a prevenii si combate aparitia/ existenta sobolanilor din casa si din imprejurimile casei.

Cum scap de sobolani

Probabil majoritatea oamenilor cand sunt intrebati ce masuri de siguranta iau impotriva sobolanilor, va vor oferi drept rezolvare mult cunoscuta metoda populara a capcanei/ cursei de sobolani.

Aceasta metoda de deratizare impotriva sobolanilor presupune amplasarea mai multor curse in perimetru infestat. Metoda cursei este si ea diversificata. Fie apelati la cursa cu otrava, care presupune plasarea otravii in zone strategice si obligatoriu inaccesibile copiilor si animalelor de companie. A doua varianta o constituie cursa “traditionala”. Pentru acest tip de cursa trebuie sa luati o bucata mica de slanina afumata, pe care, ulterior, o infigeti intr-o nuca. Pe nuca trebuie sa asezati apoi o strachina/ bol/ castron etc. cu fundul in sus. Este indicat ca aceasta cursa sa se pozitioneze pe o bucata de sticla, pentru a putea fi ridicat ulterior fara a scapa sobolanul.

Pe langa aceste metode arhaice, deratizarea impotriva sobolanilor se poate face si pe cale electronica. Da, ati inteles bine – metoda electronica. Deratizarea impotriva sobolanilor pe cale electronica presupune utilizarea unor dispozitive electronice, care emit sunete la frecvente inalte, care deranjeaza rozatoarele si se presupune ca le alunga. Parerile vis-a-vis de aceasta metoda sunt impartite- unii spun ca functioneaza, altii ca nu.

Ultima modalitate de deratizare impotriva sobolanilor si cea recomandata de noi este varianta deratizarii profesionale.

Deratizarea profesionala presupune utilizarea substantelor chimice, puternice, dar non-toxice pentru om si animalele de companie. Eficienta acestor servicii profesionale de deratizare impotriva sobolanilor este garantata si a fost dovedita.

Pentru o siguranta sporita impotriva rozatoarelor va recomandam sa apelati la serviciul profesional de deratizare impotriva sobolanilor la intervale de timp regulate; indicat odata la trei luni.

Galerie foto
  • ...