DDD NORD Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie Bucuresti

Cum poti scapa rapid de tantari

Tantarul este insecta cea mai tolerata de catre oameni. Isi face aparitia vara devreme si ne deranjeaza cu prezenta sa, pana se instaleaza temperaturile ceva ma scazute.

Caracteristic zonelor din apropierea apelor, de obicei statute, unde tantarul isi depune oula, pentru a-si dezvolta larvele.

La o prima vedere, spunem ca tantarii sunt insecte inofensive. Exceptand faptul ca sunt de-a dreptul iritanti prin zumzetul pe care il scot atunci cand zboara, toti credem ca tantarii pot fi ignorati. Adevarul insa, este altul.

Pericolul tantarilor

Tantarii, ca specie, se hranesc cu sangele “victimelor” sale, prin intepatura. Astfel, avem senzatia de disconfort si mancarime, pana ce ni se linisteste iritatia provocata de intepatura tantarului. Ceea ce nu constientizam noi este faptul ca prin acea mica intepatura de tantar suntem expusi in fata unor boli periculoase pentru sanatatea noastra. Cea mai des raspandita boala din cauza tantarilor este malaria. Organizatia Mondiala a Sanatatii a inregistrat ca anual mor aproximativ 1 milion de oameni din cauza tantarilor. Dintre acestia, intre 300-500 milioane de cazuri sunt infestate cu malarie.

Pentru a ne apara de tantari exista tot felul de “leacuri babesti”. Unii ne sfatuiesc sa apelam la cine stie ce amestecuri de plante home made, altii ne indeamna sa apelam la micile pacaleli din comert. Din pacate niciuna dintre aceste masuri nu este cea eficienta.

Pentru o protectie eficienta si rapida impotriva tantarilor, va recomandam sa apelati la serviciile profesionale de dezinsectie impotriva tantarilor.

Avantajul serviciilor de dezinsectie impotriva tantarilor

Serviciile profesionale de dezinsectie impotriva tantarilor se fac conform unor norme, care ne asigura o eficienta de pana 100%.

Dezinsectia impotriva tantarilor se face in doua etape. Prima dintre etape este dedicata exterminarii tantarilor vii. Iar cea de-a doua ii urmeaza dupa o perioada de aproximati 18-21 de zile. Scopul celei de-a doua etape este de combatere a puilor proveniti din ouale (larvele) ramase.

Substantele folosite in procesul de dezinsectie profesionala impotriva tantarilor sunt substante de grupa III si IV de toxicitate, fara a fi nocive omului. Aceste substante nu sunt comercializate persoanelor neautorizate.

Pentru o protectie efiecienta si foarte rapida impotriva tantarilor, contactati-ne.

Galerie foto
  • ...