DDD NORD Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie Bucuresti

Plosnitele - daunatorii care stau ascunsi

Plosnitele sunt daunatori pe care ii putem contacta de aproape oriunde- de la birou, din magazine, hoteluri, sali de sport, gari si enumerarea poate continua la infinit. Acest lucru se intampla fara ca noi macar sa stim, pentru ca sunt vietati de talie mica, care se pot ascunde oriunde- in geanta de mana, in bagaje sau chiar pe tine. Si cam asa, pe nepusa masa, plosnitele isi fac loc in viata si in spatiul nostru personale. De aici, incepe intreaga aventura, pentru ca plosnitele sunt foarte greu de controlat si fara ajutorul unui specialist in serviciile DDD, se prea poate sa ducem o lupta cu morile de vant. Cum scap de plosnitele care imi invadeaza casa?

Este de la sine inteles, ca fara ajutor profesional, de plosnite nu putem scapa, pentru ca acestea nu au nicio legatura daca in casa este curat sau nu; deci facand curatenie zdravana nu veti rezolva, neaparat, ceva.

Plosnitele sunt experte absolute in ascunzisuri- se ascund in orice crapatura, fisura si este foarte bine de stiut ca prefera lemnul si tesaturile, in detrimentul plasticului sau metalului si sunt chiar pretentioase, alegand spatiile active dintr-o casa/cladire. Asa ca, cel mai bine, uitati-va dupa plosnite in dormitoare si sufragerii. Acum imaginati-va ce ar insemna ca dumneavoastra sa va apucati sa ridicati sifoniere, paturi, machete, sa le mutati pe toate din loc si sa incepeti vanatoare de plosnite. O pierdere de timp si energie ineficiente!

Apeland la serviciile profesionale DDD, veti putea sa va relaxati asteptand ca acestea sa-si faca efectul si sa fiti salvati de invazia de plosnite. O firma specializata in servicii DDD utilizeaza un compus din amestec de pesticide si aburi de caldura, care la un loc, au efect letal asupra plosnitelor.

DDD-Bucuresti va sfatuieste sa apelati la serviciile specializate de dezinsectie, pentru ca desi- in general- plosnitele sunt mai mult deranjante si inestetice decat periculoase, au fost si destule cazuri in care oameni muscati de plosnite au prezentat astm, urticarii si chiar si alergii care le-au pus viata in pericol.

Galerie foto
  • ...