Gibrom Expres Distributie - Transport rutier de marfuri, Bucuresti

Gibrom Expres Distributie - detalii firma

Gibrom Expres Distributie a capatat experienta an de an, cu dorinta de a va asigura dumneavoastra, partenerilor nostri, calitate si profesionalism in furnizarea de solutii de transport rutier pentru incarcaturi complete, intre 1,5 si 25 de tone, servicii de transport in grupaj, transport agabaritic, frigo, periculos, etc.

 

Firma noastra dispune de un personal motivat, bine instruit si capabil sa va demonstreze ca alegerea de a lucra cu noi este cea mai buna. Experienta echipei noastre in transportul rutier de marfuri, precum si clientii prezenti in portofoliu, ne dau garantia ca vom fi la inaltimea cerintelor dumneavoastra.

 

In acelasi timp, contractele si colaborarile cu un numar mare de transportatori verificati, ne dau posibilitatea sa va oferim, in conditii de siguranta si eficienta, transportul rutier al marfurilor pe care ni le incredintati. Primul avantaj pe care il oferim este accesul facil la o gama variata de mijloace de transport, cu sarcini utile de la 1,5 tone la 25 tone si diverse tipuri de carosari: prelate, dube, frigorifice, platforme, etc. Astfel, va putem satisface mult mai usor, intr-un timp mult mai scurt si la un pret avantajos, necesitatile dumneavoastra de a transporta intern, comunitar sau extra-comunitar, marfurile produse sau achizitionate.

 

Solicitati cotatie de pret dispecerului de serviciu!

 

Formularul de comanda va sta la dispozitie pentru acest lucru! Ne va face placere sa va avem printre partenerii nostri! 

Marfurile, prin definitie, pot fi bunuri de productie sau bunuri de consum. Bunurile de productie pot fi bunuri industriale, echipamente, materii prime, care au ca rezultanta producerea altor bunuri. Bunurile de consum sunt definite astfel datorita utilizarii lor: acoperirea nevoilor consumatorilor.

 

De cea mai mare importanta este evaluarea pe care o primim de la clientii nostri, care are in vedere principalii factori ce stau la baza serviciului pe care il furnizam. Acestia sunt: asigurarea marfii, respectarea programului de incarcare-descarcare, informarea permanenta, timpul de tranzit si pretul. 

 

Clientul sta linistit atunci cand marfa lui este securizata. Verificarea asigurarilor pentru marfa si a bonitatii colaboratorilor nostri transportatori este obligatorie, aceste doua conditii aducand plusul de confort in derularea unui contract.

 

Asigurarea colectarii si livrarii marfurilor in calendarul convenit cu clientul, precizia informatiilor, programarilor si referintelor legate de marfa, se reflecta in fiabilitatea unui transport.

 

Informarea permanenta asupra starii mijlocului de transport si a pozitiei acestuia, notificarile rapide cu privire la posibile incidente la colectare sau descarcare sau in cazuri speciale, cu privire la accidentele survenite pe parcursul transportului, sunt de cea mai mare importanta pentru client.

 

Rapiditatea transportului si timpul de tranzit oferit pentru transferul marfurilor, reprezinta la randul lor elemente importante la care tinem, pentru a-i aduce clientului cele mai bune solutii si din acest punct de vedere.

 

In fine, pretul de transport, flexibil in diversele ipostaze in care este primita solicitarea de la client, ne recomanda ca fiind printre cele mai performante societati de profil.

 

Serviciile de transport puse la dispozitie de catre societatea noastra sunt urmatoarele:

 

1. Transport de marfuri generale in regim de exclusivitate;

2. Transport de marfuri generale in regim de grupaj;

3. Transport de marfuri periculoase(ADR) in colete;

4. Transport de marfuri refrigerate si congelate sau cu temperatura controlata;

5. Transport de marfuri agabaritice sau voluminoase; 

Galerie foto
  • ...