ADC Tractari auto Bucuresti

Tractari auto

La randul nostru suntem posesori de autoturisme ,stim cate costuri presupune reparararea acestora , chiar si inlocuirea unor piese si nu profitam de pe urma urgentei dumneavoastra. Suntem o „mana de ajutor” cu scopul de a va face situatia neplacuta cat mai lipsita de griji. „Lucrurile bune vin celor care asteapta, lucrurile marete vin celor ce muncesc pentru a le indeplini”- constituie politica noastra pentru a va oferi servicii de tractare auto ieftine, non-stop in Bucuresti si in afara lui.

Indeplinim si depasim asteptarile dumneavoastra prin :

  • Serviciul tractari auto non-stop (cu ajutorul autoutilitarelor cu platforma). Autoutilitarele noastre va stau la dispozitie 24 ore pe zi , 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an. Oricand si oriunde necesitati serviciul de tractari auto (platforma auto) , raspundem prompt nevoii dumneavoastra.
  • Garantam cel mai mic pret la serviciul de tractare. Stim ca este vorba de o situatie neprevazuta si intelegem ca ati fost luati prin surprindere, de aceea va oferim cel mai ieftin serviciu de tractari auto. In raport cu concurenta, la noi un serviciu de calitate implica: tractari ieftine, tractare rapida si siguranta pe platforma.
  • Oferim servicii de tractare atat intern cat si international. Doriti rapid o tractare auto in Bucuresti? Ajungem la dumneavoastra in maxim 30 minute. Daca autoturismul se afla oriunde in tara, puteti conta pe noi! Oferim tractare rapida pe tot teritoriul tarii. Nici frontierele nu reprezinta un motiv de ingrijorare. Va vom transporta masina pe platforma auto in / din orice colt al Europei.
  • Garantam siguranta deplina pentru autovehiculul transportat! Asiguram catre orice destinatie aleasa tractarea oricarui vehicul imobilizat sau avariat. Pe langa aceasta , dispunem de Polita de asigurare CMR.

Prin urmare, daca autoturismul dumneavoastra s-a defectat, daca ati fost implicati intr-un accident sau vehiculul dumneavoastra nu poate rula pe drumurile publice, noi va vom oferi toate avantajele: activam pe piata tractarilor auto Bucuresti , interne si internationale,garantam cele mai ieftine tractari si prestam serviciul de tractari auto non-stop oferindu-va in acelasi timp tractari rapide oricand ne solicitati.

Galerie foto
  • ...
  • ...