ADC Tractari auto Bucuresti

Servicii Asistenta Rutiera

Ori de cate ori veti avea nevoie, ADC Tractari auto va fi non-stop la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa va continuati drumul in cel mai scurt timp posibil. Serviciile noastre de Asistenta rutiera sunt aparte prin faptul ca nu presupun costuri suplimentare in situatii de urgenta, dumneavoastra suportand numai costul deplasarii platformei auto si stationarea suplimentara, dupa caz. Personalul nostru va fi gata sa va asiste nu doar in cazul unei tractari sau al unui transport pe platforma , ci si in situatii de constatari la fata locului si suport in vederea continuarii calatoriei dumneavoastra. Odata alese serviciile noastre , va puteti considera autoturismul in siguranta !

  • Tractari auto – oferite in situatia in care nu este indicat sau autoturismul dumneavoastra nu mai poate rula pe drumurile publice
  • Depanare – este recomandat sa aveti o roata de rezerva . In cazul in care nu sunteti dotat cu una , personalul nostru o va duce pe cea avariata la cea mai apropiata vulcanizare.
  • Alimentare baterie – vom pune autoturismul dumneavoastra inapoi in functiune prin alimentare de curent sau va vom asista in a va achizitiona una noua, dupa caz.
  • Alimentare combustibil – va vom livra combustibilul necesar , dumneavoastra platind suma de pe bonul fiscal eliberat de benzinarie, in functie de cantitatea necesitata
  • Suport in vederea continuarii calatoriei – personalul nostru va face o constatare la fata locului si va interveni in functie de problema existenta , in conditii de maxima siguranta .
  • Inchirieri masini – Pentru a va putea continua o calatorie care nu poate suporta amanare in situatii in care autoturismul dumneavoastra necesita mai mult de 24h de a fi reparat , va indrumam catre cele mai de incredere companii de inchirieri auto din Bucuresti si va vom tracta autoturismul avariat oriunde solicitati.
  • Servicii de cazare in Bucuresti – Daca sunteti departe de destinatie si autoturismul dumneavoastra necesita o tractare in Bucuresti catre un service auto, va recomandam si asiguram cazare , in apartamente complet mobilate si utilate in centrul Bucurestiului la cele mai competitive preturi.

 

Permiteti-ne sa va dam cateva sfaturi utile in situatii de urgenta :

  • Opriti sau mutati autoturismul in afara carosabilului cu luminile intermitente de avertizare pornite si/sau instalati triunghiurile reflectorizante in fata si in spatele vehiculului, pe aceeasi banda de circulatie, la o distanta de cel putin 30 m de acesta, astfel incat sa poata fi observate din timp de catre participantii la trafic care se apropie .
  • Expertii de trafic recomanda in astfel de situatii sa ramaneti in masina, chiar avand centura pusa , pentru ca in cel mai rau scenariu in care o alta masina va intra in coliziune cu a dumneavoastra, sa fiti protejati .
  • In timpul iernii , ramaneti in masina tinand usile si geamurile inchise pentru a pastra temperatura interiorului masinii , in cazul in care nu aveti suficient combustibil sau curent la baterie.
Galerie foto
  • ...