ADC Tractari auto Bucuresti

Despre noi

La noi nu veti intalni oferte „personalizate”, noi nu suntem adeptii „stabilirii preturilor telefonic” si nu luam in calcul (la propriu) ora tarzie la care sunati sau marca autoturismului dumneavoastra !

ADC Tractari auto Bucuresti are la baza trei principii esentiale:

  • CELE MAI MICI PRETURI DE PE PIATA

    Preturi incepand de la 85 Ron. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de ADC tractari auto este transparenta preturilor serviciilor si dovada ca oferim intr-adevar cele mai ieftine tractari auto. Consultand lista noastra de preturi sau folosind calculatorul de tarife, veti sti ce cost presupune serviciul solicitat .

  • CALITATEA SUPERIOARA A SERVICIILOR PRESTATE

    Serviciile de tractare vor avea exact calitatea asteptata sau chiar un nivel superior. Abordarea noastra este intotdeauna orientata catre client, incercand in acest mod sa castigam mai intai de toate , respectul si aprecierea tuturor proprietarilor de autovehicule care au apelat la serviciile noastre.

  • NONSTOP LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

    Indiferent de ora, zi sau locul in care va aflati, contactati-ne si vom raspunde prompt nevoii dumneavoastra. Suntem la randul nostru posesori de autoturisme si stim ca incidente de orice natura sau accidente se pot ivi la orice ora din zi sau noapte , prin urmare va oferim serviciile noastre de tractari auto 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Alegerea unui serviciu de tractari poate fi o grea incercare. La fel ca alegerea unui doctor sau a unui dentist, nu poti merge la „oricine”. Din fericire, exista acum ADC Tractari auto Bucuresti !ADC Tractari auto Bucuresti ofera nonstopservicii de tractari rapide si sigure la cele mai inalte standarde. Majoritatea firmelor de tractari precizeaza ca dispun de polite de asigurare cand in realitate acestea nu exista.

Sunt multe companii de tractari auto care “garanteaza” pentru siguranta autovehiculului dumneavoastra si vi-l tracteaza fara a indeplini toate conditiile legale, cauzandu-va astfel pagube care initial nu existau.

Alegerea unei firme de tractari auto depinde de mai multi factori. Nu este necesar doar echipamentul folosit, pentru ca majoritatea firmelor folosesc echipamente similare. Doriti ca autovehiculul dvs sa fie transportat in cele mai bune si sigure conditii, atunci conteaza foarte mult si personalul care il foloseste.

ADC Tractari auto Bucuresti dispune de personal calificat  si va fi gata sa va asiste nonstop nu doar in cazul unei tractari sau al unui transport pe platforma, ci si in situatii de suport la fata locului in vederea remedierii problemei autovehiculului dvs. Firma noastra de tractari auto ofera servicii de tractare auto la cel mai bun raport calitate-pret.

ADC Tractari auto Bucuresti presteaza servicii nonstop la acelasi pret indiferent de conditiile meteo. O defectiune a masinii sau un accident i se pot intampla oricui, nu ezitati sa apelati la serviciile unei firme autorizate de tractari auto pentru a preveni alte pagube aduse asupra autovehiculului dvs.

Noi nu incercam sa profitam de pe urma urgentei dvs pentru ca stim si noi ce inseamna a fi posesor de autovehicul.Serviciul nostru de asistenta rutiera va sta la dispozitie nonstop nu doar in Bucuresti ci pe intreg teritoriul Europei indiferent de ce problema ati intampina la autovehiculul dvs.

Fie ca este vorba de o pana sau ati ramas fara combustibil, bateria s-a descarcat pentru ca ati lasat pozitiile aprinse sau pur si simplu autovehiculul nu mai porneste nu ezitati sa ne contactati la oricare din datele de contact.

Vom raspunde prompt urgentei dumneavoastra. Tractam cu ajutorul autospecialelor cu platforma orice tip de autoturism indiferent de problema intampinata.

Experienta noastra, seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada ne face una dintre cele mai competitive firme de tractari din Bucuresti.

Serviciile noastre de tractari auto sunt disponibile atat in Bucuresti cat si intern si international, iar in raport cu concurenta, la noi un serviciu de calitate inseamna siguranta pe platforma la cele mai mici preturi. Suntem la dispozitia dvs 24/24, 7 zile din 7

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...