ADMC Audit Consulting

Despre noi

ADMC AUDIT CONSULTING este formata dintr-o echipa dinamica si responsabila de 10 experti în diferite arii ale domeniului nostru de activitate - servicii de contabilitate, expertiza si audit financiar - coordonata de managerul general Adela Marica.

În experienta de peste 10 ani în lucrarile de contabilitate, expertiza si audit financiar am deprins, mai presus de exigenta calitatii serviciilor, abilitatea de a comunica eficient cu clientul meu pentru a întelege doleantele fiecaruia si a maximiza astfel potentialul în piata a business-ului sau.

Viziunea ADMC AUDIT CONSULTING are în centrul sau clientul si suprapunerea ideala a prestatiei noastre cu cerintele acestuia. În realizarea acestei viziuni ne folosim de pârghii precum: responsabilitate, profesionalism, dedicare, experienta acumulata în piata serviciilor de contabilitate, expertiza si audit financiar.

Misiunea noastra o reprezinta abilitatea de a ne raporta la feed-back-ul clientului nostru; astfel, ne ancoram în viziunea afacerii fiecaruia pentru a ajunge la cele mai bune rezultate!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213166884; 0722330165
Bd. Burebista, nr. 4, bl. D13, sc. 2, et. 4, ap. 50, sector 3
Distribuie