Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala Algorithm

Admitere, evaluare, bacalaureat

Admitere în clasa a V-a
Pentru ADMITEREA în clasa a V-a la unitatile de invatamânt ce organizeaza acest examen, oferim pregatire suplimentara la LIMBA ROMÂNA, MATEMATICA si ENGEZ A sau GERMANA . Oferim feedback lunar în legatura cu progresul elevului si activitatea desfasurata în cadrul centrului.

Evaluare Nationala
Pentru EVALUAREA NATIONALA oferim meditatii la limba româna si matematica. Planul de pregatire pentru fiecare disciplina este gândit astfel încât elevul sa poata aprofunda cât mai bine materia, îmbinând suportul teoretic cu planul de exercitii necesar pentru a întelege si pentru a progresa. Oferim feedback lunar în legatura cu progresul elevului si  activitatea desfasurata în cadrul centrului.

Bacalaureat
Pentru BACALAUREAT oferim meditatii la orice disciplina ce constituie obiectul probei: limba si literatura româna, matematica, fizica, informatica, chimie, biologie, engleza, germana, franceza, spaniola, istorie si geografie. Planul de pregatire pentru fiecare disciplina este gândit astfel încât elevul sa poata aprofunda cât mai bine materia, îmbinând suportul teoretic cu planul de exercitii necesar pentru a întelege si progresa. Oferim feedback lunar în legatura cu progresul elevului si  activitatea desfasurata în cadrul centrului.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0723119991; 0730847109
Strada Barajul Arges, Nr. 41 E, Sector 1
Distribuie