Casian Renaissance

Sibiu, Selimbar

Casian Renaissance

Sibiu, Selimbar

2022

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 44.500 €
pana la 47.000 €
44.500 € - 47.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Casian Renaissance a luat nastere din dorinta de a oferi un proiect rezidential unic pe piata imobiliara din Sibiu atat din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere al confortului oferit de acest anasamblu. Credem cu tarie ca meriti ceva unic si deosebit si credem cu tarie ca locuind in Casian Renaissance vei experimenta un stil de viata cu adevarat satisfacator.

Pozitionat la cateva minute de centrul comercial Shoppyng City Sibiu, in Selimbar zona Brana, Casian Renaissance beneficiaza de cel putin 3 cai de acces dinspre Sibiu: pe strada Stefan cel Mare, Strada Octavian Goga (Selimbar) si strada P. Brana, toate caile de access fiind asfaltate.

Aflat in Sibiu, Selimbar, Casian Residence este optiunea numarul 1 pentru o viata urbana de calitate. Ansamblul ofera apartament de vanzare Sibiu Selimbar,  accesibilitate catre orice punct important de interes si catre toate facilitatile orasului. Calitatea constructiei si finisajele apartamentelor te vor face sa-ti imaginezi locuinta mult visata.

Pentru cele 12 tipuri de garsoniere şi apartamente, compartimentarea practică şi suprafeţele generoase ale fiecărui apartament transformă fiecare locuinţă într-un spaţiu funcţional şi confortabil.

Facilitati

Magazine: la 2 pasi de Ansamblul Casian Renaissance sunt situate mai multe magazine alimentare (Mega Image, Lidl, Simpa, Transagape), carmangerie, brutarie, magazine de bricolaj (Unimat, Leroymerlin), dar si centrul commercial Shopping City. In drum spre casa, ai la indemana toate facilitatile de care ai nevoie, indiferent de ora sau de zi pentru ca timpul tau este pretios.

Lift: chiar daca imobilele au doar 3 etaje, punem pret pe confortul oferit de ansamblul Casian Renaissance si ne dorim ca experienta ta in incinta blocului sa fie una cat mai placuta. De aceea fiecare imobil va fi dotat cu lift performant de 6 persoane.

Locuri de parcare: devenind un lux in utimii ani, locurile de parcare din ansamblul Casian Renaissance se amenajeaza complet si fiecarui apartament in pretul de vanzare ii este alocat si un loc de parcare. Doresti 2 locuri de parcare? Te rugam sa ne spui.

Loc de joaca si zona de promenada: construim nu doar locuinte ci si momente de fericire si relaxare…locul de joaca amenajat special pentru copii si zona de promenada sunt ideale pentru clipe unice traite in ansamblul Casian Renaissance.

Locuinte eficiente: stim ca iti doresti ca facturile la utilitati sa fie cat mai mici, de aceea in ansamblul Casian Renaissance folosim sisteme optime pentru un consum redus: caramida termo-izolatoare, izolatii termice exterioare, geamuri termopan performante energetic si contorizare separata pe fiecare apartament ca sa platesti exact cat consumi.

Finisaje: pentru ca in ansamblul Casian Renaissance punem pret pe calitate, impreuna cu echipa de arhitecti am ales cele mai bune materiale care sa iti garanteze atat o locuinta trainica dar si un confort sporit. Siguranta ta este prioritatea noastra.

Fundatii si structura- Fundatie din beton armat, cu grinzi de fundare si elevatie ridicata la 90 cm fata de sol.

Structura pe cadre de beton (grinzi si stalpi din beton armat) cu ziduri exterioare din blocuri ceramice perforate de 30 cm grosime si zidarii de compartimentare din blocuri ceramice perforate de 15 cm

Acoperis - Acoperis de tip sarpanta in 2 ape de lemn ecarisat si invelitoare din tigla

Izolatii / fonoizolatii- Izolatii exterioare din polistiren de 10 cm; Terase hidroizolate si placate cu gresie antiderapanta.

Electricitate si telecomunicatii - Fiecare apartament va fi racordat individual la sistemul de energie electrica si retea de internet prin fibra optica.

Incalzire, apa calda si sanitara - Apartamentele beneficiaza de incalzire cu centrala termica individuala marca Bosch si incalzire in pardoseala.

Tamplarie interioara - Usa metalica la intrarea in apartament

Tamplarie exterioara - Tamplarie exterioara din PVC marca Salamander cu geam termoizolant tripan (format din trei foi de sticla) care asigura un confort termic superior.

Pardoseli - Sapa elicopterizata.

Pereti interiori apartamente - 1 strat de glet.

Ascensoare - Ascensor de 6-8 persoane pentru fiecare imobil.

Casa scarii- Placata cu gresie, mana curenta fier forjat

Exteriorul cladirilor

Cadrul exterior este relaxant si reconfortant, gândit in detaliu: arhitectura exterioara este intarita prin detalii arhitecturale care incanta privirea datorita elementelor decorative  oferite de sistemele EPS cu functie termoizolanta si design pentru placari fatade de la Q Design . In cadrul ansamblului o sa amenajam un loc de joaca pentru cei mici, spatii verzi generoase si alei de promenade, iluminat stradal, trotuare, cai de acces si locuri de parcare pentru fiecare locuinta.

Facilitati
loc de joaca acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 44.500 € max. 47.000 €
2 cam. min. 64.900 € max. 67.500 €
3 cam. min. 73.500 € max. 89.000 €
Dezvoltator

Casian Investment & Real Estate

Vezi email casianresidence.ro
Adresa
Sibiu, Nicolae Brana nr. 48-50
Distribuie ansamblul