La Cittadella Garden

Ilfov, Chiajna

La Cittadella Garden

Ilfov, Chiajna

2022

3 cam.

de la 57.000 €
de la 57.000 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

La Cittadella Garden este un concept nou de comunitate rezidenţială compusă din trei blocuri de locuinţe şi patru vile duplex care se vor remarca prin funcţionalitate şi stilul arhitectural contemporan, setând noi standarde pentru calitate. La Cittadella Garden este locul propice pentru omul modern care doreşte să echilibreze viaţa liniştită de familie cu viaţa dinamică a locului de muncă şi a spectrului social. Proiectul rezidential are regim de înălțime D+P+3M /D+P+5 cu un total de 85 apartamente. Oferind multiple modele de apartamente de tip studio, 2, 3 si de 4 camere tip Penthouse.

Facilitati
loc de joaca lift iluminat exterior paza
Utilitati
    canalizare gaze apa
Statii metrou
Păcii 31 min
Preciziei 34 min
Tip locuinte si preturi
3 cam. min. 57.000 €
Dezvoltator

Dechuang Investment Management

Dechuang Europa a fost înființată în anul 2016 ca o subsidiară a Dejian Holding și este compania căreia îi revine responsabilitatea extinderii operațiunilor grupului Dejian Holding pe piața europeană. Compania are sediul central în București, iar întreaga sa activitate se desfășoară în spiritul devizei „construim cu simț de răspundere și reușim prin perseverență”.

Dechuang Europa se angajează să își aloce întregul potențial pentru crearea unor produse și servicii diversificate și de înaltă calitate, materializate în proiecte imobiliare rezidențiale, culturale, comerciale și turistice, cu scopul de a oferi clienților europeni o calitate a vieții la standarde cât mai înalte. Sub coordonarea prestigioasei Dejian Holding, Dechuang Europa participă activ la implementarea inițiativei „One Belt, One Road” și pornește în crearea unei noi lumi.

În prezent, compania desfășoară activități de investiții în trei țări europene, iar dintre subsidiarele sale amintim companiile Tangcheng International Investment Management, Binji Tourism Real Estate Investment Management, Dejian Construction (Romania), Dechuang Shangri-La Manor Investment Management (Spania), Dejian Investment Management (Cipru).

Vezi email www.dechuang.ro/la-cittadella-garden
Adresa
Ilfov, Str. Apeductului nr. 1E
In proximitate
scoala
gradinita
restaurant
supermarket 5 min
Distribuie ansamblul