Maia Victoriei

Arges, Pitesti

Maia Victoriei

Arges, Pitesti

2021

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 73.103 €
de la 73.103 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Maia Victoriei este rezultatul dorintei noastre de a oferi clientilor nostri un ansamblu rezidential care sa vina in intampinarea asteptarilor acestora din punct de vedere al calitatii si al locatiei ultracentrale. Primul corp construit vine cu apartamente de 1, 2 si 3 camere ce au suprafete construite intre 51 si 101 m² construiti.

Proiectul se intinde pe o suprafata totala de aproximativ 4.250 m² pe care se vor construi 4 corpuri de locuinte si pe care exista si o casa, monument istoric, ce va fi restaurata. Regimul de inaltime al primului imobil construit este D+P+4E+5E si cuprinde un total de 30 de unitati de 1, 2 si 3camere. Cele 4 corpuri vor cuprinde un total de 111 apartamente si 1.258 m² de spatii comerciale. De asemenea vor fi disponibile si 128 de locuri de parcare. Amplasamentul  se  afla  in imediata  apropiere a IPJ Arges, pe strada Victoriei, nr. 54, Pitesti, intr-o zona ultracentrala.

Beneficiind de o locatie deosebita complexul se adreseaza proponderent persoanelor care isi doresc sa locuiasca in armonie, intr-o zona linistita si usor accesibila la majoritatea punctelor de interes pentru viata de familie (mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, universitati, piata, gara, banci, farmacii, etc.).

Puncte de interes

Statia de transport in comun;

Muntenia Hospital; Centru de diagnostic Nicolae Balcescu;

Clinica dentara Victorie; Clinica Doctor Irimia;

Supermarket Profi; Mall Trivale (Carrefour Market, Cinema Trivale);

Expo Parc; Parcul Padurea Trivale;

Colegiul National Ion C. Bratianu; Colegiul National Zinca Golescu;

Centrul de afaceri Bussines Forum; Primaria Pitesti.

Structura de rezistenta va fi alcatuita din:

Fundatie de tip radier, cu stalpi si grinzi de beton armat;

Demisol (stalpi si diafragme de beton armat)

Parter (zona de delimitare va fi alcatuita dintr-o jardiniera cu plante ornamentale) si etajele superioare (stalpi, diafragme si plansee de beton armat de 15/17 cm grosime); anvelopa din zidarie porotherm si tamplarie PVC cu geam tripan; invelitoarea va fi de tip terasa necirculabila, amenajata pe o placa de beton armat, cu hidroizolatie si termoizolatie; scarile de acces la diferitele niveluri ale cladirii vor fi realizate pe rampe din beton armat; in nodul de circulatie verticala va fi amplasat un lift Schindler de 6 persoane; putul liftului va fi delimitat cu diafragme de beton armat.

Rampa auto de acces la demisol va avea latimea libera de 5 m. Accesul pietonilor va fi prevazut separat fata de cel al autovehiculelor. Accesul pietonal in cladire se va face la nivelul parterului.

Balcoanele si terasele (care vor fi hidroizolate) vor avea parapeti din profile metalice anticorozive; local vor fi plasate balcoane de beton aparent.

Finisaje interioare

Peretii de compartimentare se vor executa din caramida de 11.5 cm.  Peretii de separatie intre apartamente, respectiv intre apartamente si casa scarii / holuri vor fi din zidarie de caramida, cu grosimea de 20 cm.

In toate incaperile umede (grupuri sanitare, bucatarii) s-a optat pentru placaje cu gresie ceramica. In spatiile de locuit se va folosi parchet laminat.

Usile interioare vor fi celulare pline, intr-un canat si in doua canaturi, finisate cu furnir lacuit sau placaje tip HDS. Usile de acces in apartamente vor fi metalice, cu incuietori tip yalle.

Finisajele plafoanelor vor fi de tip glet ipsos. Pe acestea se vor aplica vopsitorii lavabile de culoare alba.

Amenajari exterioare

La exterior se vor turna platforme de beton (sistem rutier rigid), cu pante pentru scurgerea apelor pluviale si borduri prefabricate din beton.

La parter, zona de delimitare va fi alcatuita din jardiniere cu plante ornamentale.

Accesul auto va fi dotat cu bariere, iar perimetral se vor monta stalpi de iluminat H=5.00m.

Finisaje fixe

Centrala termica;

Aer conditionat;

Aparataje electrice (prize, intrerupatoare);

Casa scarii si spatiile comune placate cu granit;

Usile de intrare vor fi din metal, imbracate in MDF;

Zugraveala interioara - lavabila alba

Tamplarie PVC  cu geam tripan;

Conexiune telefonie, internet si cablu TV;

Contorizare individuala a utilitatilor (curent electric, gaze, apa);

Finisaje variabile (la alegere)

Parchet triplustratificat – 3 variante;

Gresie+faianta (Italia/Spania) – 3 variante;

Obiecte sanitare de calitate (Italia/Spania);

Usi interior celulare;

Facilitati
acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 73.103 €
2 cam. min. 66.570 €
3 cam. min. 120.487 €
Dezvoltator

Maia -  www.maiacasa.ro este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale. Spatiile propuse de noi sunt constructii solide, foarte incapatoare si luminoase, cu o estetica rafinata si moderna, finisaje de cea mai buna calitate, cu un grad de confort ridicat.

Vezi email maiavictoriei.ro
Adresa
Arges, Strada Victorie, Nr. 54
In proximitate
scoala
supermarket
spital
gradinita
Distribuie ansamblul