Prestige Residence

Ilfov, Corbeanca

Prestige Residence

Ilfov, Corbeanca

2022

case-vile

de la 151.260 €
de la 151.260 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Prestige Residence- Complex de case individuale si loc de joaca de copii.

Complexul locativ Prestige Residence se află localizat într-o zonă căutată din apropierea capitalei pe strada Ankara nr. 16, în zona satului Tamași din comuna Corbeanca, ce se află în partea de Nord a județului Ilfov. Zona de amplasare a imobilelor este foarte liniștită și în apropiere de case se află Grădinița „Happy Days” la doar 1,7 km, 2,5 km până la supermarketul Mega Image și 1,7 km până la Stadionul din Tamași. 

Ansamblul locativ Prestige Residence este compus din 101 case individuale atractive cu un regim egal de înălțime P+1.

Toate casele au structura de rezistenta formată din cadre in beton și fiecare din ele are pereții exteriori de 25 cm grosime, la fel ca și compartimentările interioare, toate fiind zidite din cărămidă Porotherm termic și fonic eficientă. Pe partea exterioară a pereților ai caselor este aplicat termosistemul de 10 cm grosime, ce este format din polistiren. Pentru păstrarea temperaturii și liniștii în locuințe sunt alese ferestre calitative, tâmplăria exterioară instalată la case este cu profil din PVC de la Rehau, ce are 6 termo camere și dispune de geam termopan. Casele sunt acoperite cu țiglă metalică și au fațade ultramodern finisate cu vopsea structurată de exterior într-o combinație elegantă a culorilor bej, maro și gri. 

Locurile de parcare din incinta complexului locativ Prestige Residence sunt supraterane și se află amenajate în curțile proprii ale caselor. Drumurile de acces către casele noi sunt asfaltate și iluminate.

Fiecare vilă dispune de o suprafață de teren propriu cu mărimea totală de 388 mp. Casa este complet îngrădită cu gard din sipcă metalică pe părțile laterale și cu gard din beton prefabricat pentru închiderea din spatele imobilelor. Toate casele sunt compartimentate și sunt proiectate cu suprafața de 140 mp construiti, P+1: 4 camere, living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, terasa acoperita, racordate la toate utilitatile (apa, canalizare, gaz, curent) .

Casa se predă la cheie cu toate branşamentele functionale, direct de la dezvoltator cu comision 0% la preţul 151.260 eur +19% tva.

Facilitati
loc de joaca spatii verzi iluminat exterior parcare vizitatori
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Video
Tip locuinte si preturi
case-vile min. 151.260 €
Dezvoltator

Prestige-Residence va propune case individuale in stil mediteraneean, dedicate unui stil de viata modern si exclusivist.

Vezi email prestige-residence.ro
Adresa
Ilfov, Str. Ankara 16, Tamași
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
Distribuie ansamblul