Titan District

București, Sector 3

Titan District

București, Sector 3

2022

1 cam. 2 cam. 3 cam.

de la 45.333 €
de la 45.333 €
Galerie imagini
Descriere ansamblu

Titan District este un ansamblu nou, cu acces rapid la mijloacele de transport care-ţi asigură mobilitatea necesară, de zi cu zi, către orice punct de interes din Bucureşti. Imobilul are un regim de inaltime Parter + 7 Etaje. Acesta asigura un total de 58 apartamente si locuri de parcare supraterane si subterane;

Facilitati
acces securizat lift spatii verzi iluminat exterior paza gradinita supermarket
Utilitati
    canalizare electricitate gaze apa
Statii metrou
Nicolae Teclu 12 min
Anghel Saligny 27 min
1 Decembrie 1918 (M3) 29 min
Tip locuinte si preturi
1 cam. min. 45.333 €
2 cam. min. 62.222 €
3 cam. min. 99.857 €
Dezvoltator

Dezvoltator Pallady se adresează tuturor categoriilor de clienți interesați de investiții imobiliare în Bucuresti, oferind acestora servicii personlizate, profesioniste, dinamice.

Formată din consilieri imobiliari cu experiență în domeniu, profesioniști permanent motivați și adaptabili la evoluția pieței imobiliare din România, capabili să ofere potențialului client: încredere, punctualitate, eficiență, consultanță și asistență, aceștia au făcut ca Dezvoltator Pallady să se impună pe piața imobiliară inca de la începutul activității sale prin standarde înalte și deontologie profesională făra egal.

În strategia noastră atât cumparatorul cât și vânzătorul sunt parteneri egali, în consecință, pentru a încheia cu succes o tranzacție pentru oricare dintre aceștia, abordarea echidistantă și personalizată va asigura satisfacția ambelor părți implicate.

Vezi email www.dezvoltatorpallady.ro/ansamblul-titan-district
Adresa
București, Drumul Calitei, nr. 50-54, sector 3
In proximitate
scoala
gradinita
supermarket
Distribuie ansamblul