7 Nutrition AOL 900 - 120 tablete

73 RON
1 / 1 ...

7 Nutrition AOL 900 - 120 tablete

73 RON
Descriere
BENEFICII AOL


- creste forta si rezistenta

- accelereaza procesul de ardere a tesutului adipos

- elibereaza in mod natural hormonul de crestere

- creste cresterea masei musculare uscate


 
AOL este o combinatie de Arginina AKG, Ornitina si Lizina care elibereaza in mod natural hormonul de crestere (GH) care afecteaza forta, masa musculara uscata si scaderea grasimii corporale. AOL 900 este ideal pentru suplimentarea inainte de culcare, afectand nivelul hormonului produs in timpul somnului. Utilizarea argininei sub forma de alfaketoglutarat afecteaza si mai bine eficienta si biodisponibilitatea. Cea mai mare concentratie de trei aminoacizi - 300 mg per tableta - asigura faptul ca AOL 900 este de neegalat in aceasta clasa de produse.


 
AVANTAJE ALE 7NUTRITION AOL 900


O formula compusa cu grija, bazata pe ingrediente de inalta calitate. Dozele selectate in mod corespunzator garanteaza eficienta maxima posibila. Preparatul se prezinta sub forma de tablete.

7NUTRITION AOL 900- INGREDIENTE


Arginina AKG, lizina si ornitina HCL de cea mai buna calitate - amestecul acestor trei aminoacizi este baza eficientei fiecarei portiuni a preparatului.

UTILIZAREA 7NUTRITION AOL 900


Utilizarea regulata a acestui preparat are un efect pozitiv asupra sintezei hormonului natural de crestere (HGH), a carui influenta asupra dezvoltarii tesutului muscular este de netagaduit. De asemenea, este favorabil luptei impotriva tesutului adipos. Datorita acestuia, va veti imbunatati forta si veti creste rezistenta fizica generala a organismului. Va fi perfect ca o completare a suplimentarii profesionale. Se utilizeaza inainte de culcare.


 
PROSPECT


Consumul recomandat: Luati 3 tablete inainte de culcare, band 200 ml de apa.


Ingrediente active/ 1 tableta


Arginina AKG 300mg

Lisina 300 mg

Ornitina HCL 300mg

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
33 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (08:54)