7 Nutrition, Gamer - 198 grame - Energy Drink - Preworkout

125 RON
1 / 1 ...

7 Nutrition, Gamer - 198 grame - Energy Drink - Preworkout

125 RON
Descriere
BENEFICII Gamer


- imbunatateste regenerarea

- imbunatateste functia cerebrala

- reduce nivelul hormonului stresului

- are un efect neuroprotector

- are un efect pozitiv asupra memoriei pe termen scurt si pe termen lung

- stimuleaza actiunea

- creste vitalitatea

- creste performanta mentala


 

Pilonul acestui supliment este compozitia de extracte selectate in mod corespunzator, clasificate ca asa-numitele adaptogeni. Toata lumea are zile proaste, iar situatiile stresante pandesc aproape la orice pas. Pe langa faptul ca nivelurile ridicate de stres pe termen lung contribuie la dezvoltarea multor boli, acesta poate, de asemenea, sa perturbe cursul proceselor de gandire si sa inrautateasca functiile mentale. Sarcina adaptogenelor este de a creste rezistenta la stres si de a reduce nivelul de stres, astfel incat sa fie mai usor de obtinut claritatea mentala. Iata cateva dintre cele mai cunoscute si eficiente pe care puteti miza cu incredere:


 
Ashwagandha


- imbunatateste regenerarea,

- imbunatateste functia cerebrala,

- reduce nivelul hormonului stresului,

- protejeaza si sustine sistemul nervos,

- imbunatateste functiile mentale.

Bacopa monnieri


- calmeaza,

- are un efect pozitiv asupra desfasurarii proceselor de gandire,

- creste concentrarea,

- are un efect neuroprotector,

- are un efect pozitiv asupra memoriei pe termen scurt si pe termen lung.

Rhodiola rosea


- creste toleranta si rezistenta la stres,

- sustine regenerarea sistemului nervos,

- imbunatateste functia cerebrala,

- reduce oboseala,

- creste motivatia.

Ginseng siberian


- stimuleaza actiunea,

- creste vitalitatea,

- creste performanta mentala,

- reduce oboseala.


 
De asemenea, prezinta potential antioxidant si antiinflamator, sustinand activ starea de sanatate si buna functionare a mintii. Partea cea mai buna, insa, este ca ingredientele GAMER sunt alese pentru a se completa reciproc in actiune si, in acelasi timp, pentru a lucra impreuna, permitand obtinerea unor rezultate si mai bune. Dar asta nu este tot ...

In plus, rolul nepretuit al tirozinei, al carnitinei acetilate si al l-teaninei nu poate fi ignorat. Combinate, acestea pot oferi un mare sprijin. Scopul lor este de a imbunatati confortul, comunicarea nervoasa, de a echilibra neurotransmitatorii din creier, de a reduce tensiunea arteriala excesiva, de a limita procesele neurodegenerative si de a afecta pozitiv functiile cognitive. La acestea se adauga bitartratul de colina pentru beneficii mentale.

Amestecul a fost imbogatit cu extract de guarana, taurina, inositol si cofeina anhidra. Aceste elemente vor oferi un impuls rapid si substantial de energie si concentrare care va dura mai mult timp, permitandu-va sa continuati jocul la viteza mare. La randul sau, citrulina nativa din compozitie, datorita capacitatii de a largi lumenul vaselor de sange, va imbunatati fluxul sanguin, alimentarea cu sange a tesuturilor si va imbunatati transportul componentelor catre partile care vor putea sa le foloseasca in mod corespunzator.


 

PROSPECT


SUPLIMENT ALIMENTAR. Contine indulcitor. Contine cofeina, nerecomandat copiilor si femeilor insarcinate (continut de cofeina, 200 mg/1 portie).

UTILIZARE RECOMANDATA: Amestecati 6 g (2 masuri) cu 250 ml de apa. Luati 1 portie pe zi, cu 15 min. inainte de antrenament.


Portie zilnica - 6 g (2 masuri)

INGREDIENTE: Tirozina, malat de citrulina 2: 1, Taurina, Acetil L-Carnitina, Bitartrat de colina, Inositol, Extract de Guarana, Cafeina anhidra, Extract de Bacopa Monnieri (50% Bacoside), Extract de Withania Somnifera (Ashwagandha 7% din vitanoloide), Extract de Rhodiola Rosea (3% salidroside), Extract de radacina de Astragalus Membranaceus (70% polizaharide), Extract de gingseng siberian (radacina de eleutheo) (0. 8% eleuteroside, L-teanina, citrat de magneziu, vitamina C (acid l-ascorbic), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), extract de piper negru (95% piperina), indulcitor: sucraloza; regulator de aciditate: acid malic; aroma, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, maltodextrina, colorant: extract de sfecla rosie.

CONDITIE DE DEPOZITARE: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. A nu se pastra la indemana copiilor mici. Protejati de lumina directa a soarelui.

Greutate neta: 198 g

Pachet: 33 de portii


 
DATE NUTRITIONALE:

Ingrediente active


Portie zilnica: 6 g (2 linguri)


Tirozina 1000 mg

Citrulina malat 2:1 1000 mg

Taurina 1000 mg

Acetil L-carnitina 300 mg

Bitartrat de colina 250 mg

Inositol 250 mg

Extract de guarana 228 mg

inclusiv cafeina 50 mg

Cofeina anhidra 150 mg

Extract de Bacopa Monnieri (50% bacoside) 150 mg

inclusiv bacoside 75 mg

Extract de Withania Somnifera (Ashwagandha 7% din vitanoloide) 100 mg

inclusiv vitanoloide 7 mg

Extract de Rhodiola Rosea (3% salidroside) 100 mg

inclusiv salidroside 3 mg

Extract de radacina de Astragalus Membranaceus (70% polizaharide)) 100 mg

inclusiv polizaharide 70 mg

Extract de gingseng siberian (radacina de eleuthero) (0,8 %...

Vezi mai multe detalii si cumpara
31 vizualizari Bucuresti ieri; 08:54