7 Nutrition, Magnesium+Potassium Shot - 12x100ml - Fructe de padure

59 RON
1 / 1 ...

7 Nutrition, Magnesium+Potassium Shot - 12x100ml - Fructe de padure

59 RON
Descriere
Are un efect benefic asupra bunei functionari a muschilor, ceea ce reduce  crampele excesive ale acestora. Suplimentul alimentar sub forma de injectie la indemana de 100 ml, cu o aroma excelenta de fructe de padure, garanteaza o utilizare comoda si posibilitatea de a-l lua in orice moment.


 
INGREDIENTE: apa; acid: acid citric; regulator de aciditate: citrat trisodic; citrat tripotasic; citrat de magneziu; conservanti: benzoat de sodiu; sorbat de potasiu; indulcitori: sucraloza; acesulfam K; aroma; maltodextrina; colorant: rosu allura; vitamina: clorhidrat de pirodoxina (vitamina B6).

UTILIZARE RECOMANDATA: Luati 1 flacon (100 ml) in timpul exercitiilor fizice. Nu depasiti 1 portie pe zi. Agitati inainte de utilizare. Nu utilizati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente.

DEPOZITARE: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. A nu se pastra la indemana copiilor mici. Protejati de lumina directa a soarelui. Dupa deschidere, pastrati in frigider si consumati in termen de 24 de ore.

GREUTATE NETA: 100 ml


 
DATE NUTRITIONALE:


INGREDIENTE ACTIVE 100 ml  

Potasiu- 430 mg (DZR 21,5 %*)

Magneziu- 375 mg (DZR 100 %*)

Vitamina B6- 1,4 mg (DZR 100 %*)

*DZR - Doza zilnica de referinta

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Vezi mai multe detalii si cumpara
42 vizualizari Bucuresti ieri; 08:54