7 Nutrition ZMB+GMC - 90 capsule

55 RON
1 / 1 ...

7 Nutrition ZMB+GMC - 90 capsule

55 RON
Descriere
BENEFICII ZMB+GMC


-          cresterea productiei de hormon de crestere

-          somn foarte profund si de durata datorita sinergiei ingredientelor: GABA + Melatonina

-          cresterea nivelului de GLUTATIE, cea mai puternica substanta protectoare din corpul nostru, datorita Cisteinei si Vitaminei E

-          un supliment de noapte esential de acum inainte, intr-o formula completa de 7 ingrediente.

 
ZINC, MAGNEZIU, B6


Combinatia de citrat de magneziu, oxid de magneziu, citrat de zinc si vitamina B6 in concentratii ridicate face ca formula noastra brevetata ZMB sa fie cea mai optima pentru organism. Cresterea productiei de testosteron propriu in timpul noptii la 40% si a hormonului de crestere la 20% va fi responsabila pentru cresterea masei musculare, reducerea grasimii corporale si imbunatatirea efectelor antrenamentului.

 
GABA


Se formeaza ca urmare a decarboxilarii acidului glutamic. Acidul GABA are cel mai mare impact asupra somnului si regenerarii organismului in timpul somnului. Acesta afecteaza relaxarea organismului si creste nivelul hormonului natural de crestere. Datorita acidului GABA, somnul este mai profund, creierul este mai regenerat, iar intregul organism mult mai relaxat si pregatit sa lucreze dupa o noapte de somn bun. In plus, acesta stabilizeaza tensiunea arteriala si reduce riscul de crampe.

 
MELATONINA


 
Cunoscut sub numele de \"hormonul somnului\", acesta este produs in principal noaptea. Dupa pubertate, corpul uman produce o cantitate redusa de melatonina in mod natural, asa ca merita sa suplimentati acest hormon inainte de culcare. Melatonina regleaza ritmul biologic, face ca somnul sa fie mai greu, tensiunea arteriala sa scada si, astfel, ne simtim mai bine recuperati. Functioneaza sinergic cu acidul GABA. Un avantaj suplimentar al melatoninei este eficienta sa in eliminarea radicalilor liberi. Este un antioxidant puternic si protejeaza organismul impotriva multor boli.

 
N-ACETIL L-CISTEINA (NAC)


Acid sulfuric de cisteina. Cisteina face parte din proteinele structurale. Are proprietati antioxidante foarte puternice. Curata organismul de toxine si radicali liberi. Participa la procesul de sinteza a glutationului. Cel mai puternic antioxidant al corpului uman. Glutationul reconstruieste proteinele musculare. Are proprietati anabolice si antioxidante. Cisteina este deosebit de utila in special pentru antrenamentele intensive si pentru persoanele expuse la stres.

 
VITAMINA E


Afecteaza procesele fiziologice. Sustine protectia impotriva radicalilor liberi, facand un excelent adaos la antioxidantul puternic - Cisteina. Afecteaza pozitiv sistemul nervos si performanta sexuala. Este foarte buna pentru persoanele care folosesc des calculatoare, telefoane mobile si alte dispozitive care emit campuri electromagnetice. Vitamina E creeaza o bariera naturala de protectie pentru celulele noastre.

 
 PROSPECT


Dozaj:


Luati 3 capsule inainte de culcare, band multa apa. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentul alimentar nu poate fi folosit ca substitut al unei diete variate.

Bucurati-va de un somn profund si puternic, de o crestere a testosteronului si de o bariera de protectie pentru corpul dumneavoastra. Pregatiti-va corpul pentru o alta zi activa.

 

Ingrediente:


Doza zilnica: 3 capsule


Ingrediente active pe portie:


Citrat de magneziu si oxid de magneziu 1008 mg.

din care magneziu 503 mg- 134% *

Citrat de zinc 32 mg

din care Zinc 10 mg- 100% *

Vitamina B6 10 mg- 714% *

GABA 750 mg

N-acetil L-cisteina 150 mg

Vitamina E 39 mg 325% *

* -% din doza zilnica recomandata

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
29 vizualizari Bucuresti ieri; 08:51