ABC Asigurari Reasigurari

1 / 2

ABC Asigurari Reasigurari

Caracteristici
Asigurari
Descriere
Societate de brokeraj specializata in domeniul asigurarilor de viata si fonduri de pensii; consultanta si intermediere.
Detalii suplimentare
Oferta de produse a ABC Asigurari Reasigurari S.A.: Asigurarea LUCRARILOR DE CONSTRUCTII MONTAJ. Asigurarea la "toate riscurile" a antreprenorilor de constructii.
Asigurarea de ACCIDENTE DE PERSOANE pentru care se platesc sume asigurate pentru deces, invaliditate permanenta sau incapacitate temporara de munca survenite in urma unui accident.
Asigurarea FACULTATIVA DE AVARII SI FURT A AUTOVEHICULELOR. Se asigura riscurile de ciocniri, loviri, izbiri, rasturnari, incendiu, explozie, catastrofe naturale, furt si actiuni dusmanoase (vandalism). Asigurarea este valabila pe teritoriul Romaniei iar in cazul in care se solicita, se poate extinde si in afara teritoriului Romaniei.
Asigurarea de BUNURI IN TRANZIT, privind marfuri transportate care acopera orice dauna suferita de acestea indiferent de mijlocul de transport. 
Asigurarea de INCENDIU SI CALAMITATI NATURALE, care acopera orice dauna partiala sau totala cauzata proprietatilor si bunurilor persoanelor fizice si juridice de incendiu, cutremur, inundatie si alte calamitati naturale.
Asigurarea de RASPUNDERE CIVILA GENERALA sau PROFESIONALA.
218 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 14:25