ACS Auto - Scoala de Soferi

ACS Auto - Scoala de Soferi

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: scoli soferi B
Descriere
Prin experienta de trei decenii, cu ajutorul unor instructori deosebit de bine pregatiti, cu o mare capacitate de intelegere si abordare a diferitelor tipuri de personalitati, Scoala de soferi ACS categoria B concureaza cu usurinta in topul celor mai bune scoli de soferi categoria B.
Detalii suplimentare
Civilizatia moderna si “viteza” dezvoltarii actuale, incepand cu cautarea unui loc de munca si pana la calatorii, fac din carnetul de conducere o necesitate, iar vremurile cand acesta reprezenta un “lux” au apus de mult. Din acest motiv prin serviciile pe care le oferim va ajutam sa intrati in lumea moderna la volanul Scolii de soferi ACS categoria B.
Incepand cu sala de Legislatie Rutiera dotata cu cele mai moderne mijloace didactice, teste de legislatie rutiera, casete video, chestionare, manuale, materiale didactice pentru orele de Cunoasterea Automobilului, planse si scheme, profesori de Legislatie Rutiera si Cunoasterea Automobilului, ingineri cu indelungata experienta in invatamant si terminand cu autoturismele Ford Fiesta, Skoda, Scoala de soferi ACS categoria B va pune la dispozitie cea mai buna baza materiala din acest domeniu de activitate.
23 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 11 Iul 23 15:40