Acte Firma Bucuresti

Acte Firma Bucuresti

Caracteristici
Categorie Acte, infiintari firme, autorizatii Acte registrul comertului Gazduire sediu social Inchideri firme Infiintari firme
Descriere
Servicii de infiintare firma, modificare firma, inchidere firma, gazduire sediu social online in toata Romania. Fara taxe suplimentare, fara comisioane ascunse.
Detalii suplimentare
Suntem Fixline Consulting SRL si ne propunem sa va oferim informatii corecte, complete, redactarea si intocmirea documentatiilor de care aveti nevoie in firma dumneavoastra in relatia cu registrul comertului.

Serviciile noastre cum ar fi infiintare firma SRL, infiintare PFA, infiintare societate pe actiuni, cesiune parti sociale, cooptare asociat nou in firma, majorare capital social, schimbare sediu social, schimbarea sediului social in alt judet, infiintare desfiintare punct de lucru, modificare obiect de activitate, schimbare administrator, suspendare activitate firma, autorizare obiecte de activitate, prelungire sediu social, schimbare denumire firma sunt puse la dispozitia dumneavoastra intotdeauna cu promptitudine si profesionalism, asigurandu-va ca vom gasi solutiile optime pentru problemele dumneavoastra, atunci cand doriti o opinie obiectiva.

Intr-o societate moderna in care legislatia se schimba des si rapid aveti nevoie de consiliere potrivita, dinamism, flexibilitate, experienta, de aceea echipa Fixline Consulting SRL va sta la dispozitie.

Incepand cu anul 2020 ne-am diversificat oferta de servicii si acum avem placerea sa va informam ca acum putem depune dosare pentru toata tara, la toate registrele comertului.

Suntem creativi si comunicativi si dorim sa dam o mana de ajutor competent, consultanta personalizata orientata catre client pentru infiintarea de societati, lichidare de societati, modificari in statutul societatilor precum si reprezentare in fata Registrului Comertului.

Va garantam preturi competitive, fara taxe si comisioane ascunse. Tarifele practicate de noi le puteti gasi in pagina „Tarife” alaturi de taxele percepute de registrul comertului pentru fiecare operatiune in parte. Oferim factura fiscala pentru fiecare serviciu.

Fixline Consulting SRL este un partener de incredere si activ!
Pentru detalii si orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefon 0722.942.297 sau mail office@acte-firma-bucuresti.ro

SERVICII OFERITE
Infiintare firma SRL
Infiintare S.A.
Infiintare SRL-D
Infiintare PFA
Infiintare intreprindere familiala
Infiintare Intreprindere Individuala
Cesiune parti sociale
Majorare capital social
Schimbare forma juridica
Schimbare sediu social
Cooptare asociat nou
Retragere asociat din firma
Infiintare / desfiintare punct de lucru
Schimbare administrator firma
Suspendare activitate firma
Modificare obiect de activitate
Prelungire durata functionare firma
Prelungire valabilitate sediu social
Dizolvare societate
Radiere societate
Radiere PFA
29 vizualizari Bucuresti ieri, 00:10
Video