Activlab Arginine 3, 900 mg, 120 Capsule

73 RON
1 / 1 ...

Activlab Arginine 3, 900 mg, 120 Capsule

73 RON
Descriere
Beneficii L-Arginina:


? Ajuta la promovarea ameliorarii optime a ranilor.

? Faciliteaza cresterea masei musculare in timp ce limiteaza stocarea grasimilor.

? Ajuta la mentinerea nivelului sanatos de colesterol.

? Promotor al sanatatii cardiovasculare.

? Creste nivelul de oxid nitric

? Poate fi administrat si pentru libidou si potenta

? Creste productia de hormoni de crestere

? Elimina deseurilor toxice din organism

? Apararea sistemului imunitar

? Reglarea nivelului de sare din organism

? Vasodilator eficient, pompare exploziva


 
Arginina 3 consta din trei forme ale aminoacidului arginina, si anume alfa-ketoglutarat, piroglutamat si L-arginina pura. Acest aminoacid afecteaza productia de oxid nitric, ceea ce duce la dilatarea vaselor de sange.

Arginina este unul dintre aminoacizii care sunt implicati in sinteza proteinelor care contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare. Din acest motiv, suplimentele de aminoacizi sunt foarte populare in randul sportivilor.


 
Ce este L-Arginina si de unde provine?


L-Arginina este un aminoacid semisintetic. Este un bloc de proteine care efectueaza o multitudine de functii fiziologice. Este un precursor cunoscut al oxidului de azot gazos [NO2]. L-arginina este un aminoacid pe care corpul nu il poate face in mod natural. Prin urmare, este important sa consumati alimente bogate in arginina.

L-arginina se gaseste in concentratii mari in nuci si seminte, cum ar fi arahidele si migdalele. Se poate gasi si in ciocolata si stafide.


 
Ce face L-arginina si ce studii stiintifice ofera dovezi pentru a sustine acest lucru?


L-arginina este necesara pentru executarea multor procese fiziologice. Aceste procese fiziologice includ secretia hormonala, cresterea productiei de hormon de crestere, eliminarea deseurilor toxice din organism si apararea sistemului imunitar. Deoarece L-arginina este un precursor al oxidului nitric [care este responsabil de vasodilatare, este adesea folosit pentru a sustine functia sexuala sanatoasa.

Recent, suplimentele alimentare care contin L-arginina au devenit populare datorita capacitatii de producere a oxidului de azot al argininei, capacitatii sale de a curata radicalii liberi, precum si capacitatii sale de a semnala celulele musculare, de a elibera hormonul de crestere, de a sustine colesterolul sanatos si de a spori metabolismul grasimilor. L-arginina ajuta la reglarea nivelului de sare din organism. Din acest motiv, ar trebui sa fie de interes pentru culturistii care concureaza, deoarece retinerea apei sub piele poate face ca aspectul sa fie neted, umflat si spalat. Abilitatile de pastrare a azotului de L-arginina sunt bine cunoscute in cadrul comunitatilor de culturism si stiintific. L-arginina este, de asemenea, considerata a fi cruciala pentru cresterea musculara datorita abilitatilor sale vasodilatatoare, precum si capacitatea sa de a participa la sinteza proteinelor.


 
Cine are nevoie de L-arginina si care sunt unele simptome ale deficientei?


Toata lumea. Populatiile in special in nevoie de L-arginina sunt copii in crestere, sugarii, atletii, obezii sau supraponderalii si persoanele in varsta. La populatiile adulte, L-arginina este considerata a fi un aminoacid neesential. Pentru copii, prin contrast, L-arginina este esentiala pentru apararea si dezvoltarea sistemului imunitar adolescent.

Persoanele care sufera de leziuni pot beneficia de L-arginina suplimentara, deoarece cererea de L-arginina creste in timpul ranirii corporale si al reparatiei. Persoanele care sufera de sanatate sexuala scazuta pot, de asemenea, beneficia de utilizarea L-argininei datorita proprietatilor L-argininei. L-arginina va actiona pentru a mari diametrul vaselor de sange, permitand astfel fluxului sanguin crescut sa ajunga la zonele restranse.

L-Arginina prezinta beneficii sportivilor pe durata antrenamentelor intense. Suplimentarea cu L-Arginine poate stimula sistemul imunitar, permitand astfel sportivului sa se antreneze mai mult si sa evite efectele daunatoare ale unor probleme de sanatate minore asociate cu suprasolicitarea. Sportivii care intrerup utilizarea de produse de constructie androgenice sau musculare pot beneficia de L-Arginine suplimentara deoarece steroizii duc adesea la hipertensiune arteriala si acumularea de colesterol rau. L-arginina sa dovedit a ajuta la inversarea acestor conditii. Datorita capacitatii L-argininei de a creste nivelurile hormonului de crestere, capacitatea sa de a incuraja oxidarea lipidelor, capacitatea de a scadea tensiunea arteriala si capacitatea de a scadea placa arteriala, L-arginina suplimentara se poate dovedi benefica pentru persoanele obeze.


 

PROSPECT


Ingrediente


L-arginina, L-arginina-alfa-ketoglutarat, L-arginina piroglutamat, agenti antiaglomeranti: saruri de magneziu ale acizilor grasi, capsula (gelatina, colorant: dioxid de titan). 

Mod de administrare

In zilele de antrenament: 2 capsule inainte de antrenament si 2 capsule dupa...
Vezi mai multe detalii si cumpara
35 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (08:51)