Activlab HMB 1250 XXL Tabs - 120 tablete

89 RON
1 / 1 ...

Activlab HMB 1250 XXL Tabs - 120 tablete

89 RON
Descriere
BENEFICII


-          constructor de masa slaba

-          protectie competitiva impotriva catabolismului

-          recuperare musculara rapida

-          cresterea fortei


 
HMB 1250 XXL TABS (B - hidroxi B-metilbutirat) este o substanta bioactiva care joaca unul dintre cele mai importante roluri in organism. Se gaseste in cantitati mici in alimente si este, de asemenea, produs de organismul uman din aminoacidul L-leucina. HMB exercita un efect complex asupra organismului, datorita caruia a devenit unul dintre cele mai populare si mai frecvent utilizate suplimente in randul sportivilor. Unul dintre avantajele sale incontestabile este un puternic efect anti-catabolic care impiedica descompunerea proteinelor sistemice. In plus, datorita cresterii efectelor anabolice ale antrenamentului cu 50%, faciliteaza considerabil castigarea fortei si masei musculare si participa la formarea tesutului muscular.

HMB prezinta un puternic efect de ardere a grasimilor (prin stimularea organismului de a extrage energie din rezervele de grasime), creste conditia fizica a organismului, imbunatateste rezistenta musculara si eficienta oxigenului. De asemenea, protejeaza organismul impotriva efectelor nedorite ale stresului, a efectelor efortului fizic sustinut si contribuie, de asemenea, la atenuarea problemelor fizice legate de batranete. Fiecare comprimat de Activlab HMB 1250 XXL Tabs contine pana la 1250 mg de HMB-Ca, adica 1000 mg de HMB pur! Activlab HMB 1250 XXL Tabs este recomandat persoanelor active, atletilor si altor sportivi, dar si in timpul unei diete de slabire.


 
PROSPECT


MOD DE UTILIZARE In zilele de antrenament 1 comprimat cu 30 min inainte de efort, 1 comprimat dupa efort si 1 comprimat la culcare. In zilele fara antrenament 1 comprimat la culcare. Luati produsul cu 300 ml (10 oz.) de apa.

Compozitie:


Cantitatea unei doze: 1 tableta

Numarul portiilor 120Vitamine si Minerale per 1 tablete


HMB-Ca- 1250 mg* din care HMB - 1000 mg*


 
DZR % - Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Vezi mai multe detalii si cumpara
32 vizualizari Bucuresti ieri; 08:51