Alex Europass Funerare.ro

Alex Europass Funerare.ro

Descriere
Servicii funerare non-stop in Bucuresti si Ilfov.
Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul pompelor funebre, echipa funerare.ro indeplineste conform legii toate prevederile pentru a functiona ca o unitate de prestari servicii funerare complete, autorizati pentru efectuarea tuturor serviciilor necesare unei inmormantarii decente, incepand de la transportul funerar cu autospeciale mortuare autorizate pana la sala proprie de pregatire persoane decedate si camera frigorifica de pastrare pe termen mediu si lung a decedatilor.
Detalii suplimentare
Credem cu tarie ca succesul serviciilor funerare prestate de noi necesita profesionalism, dedicare, compasiune si atentie la toate detaliile.
Noi intelegem ce inseamna cand va confruntati cu o suferinta emotionala, si noi am trecut prin asta si stim ce simtiti in astfel de momente de grea incercare la care ne pune viata.
Aici veti gasi mereu consilierea pe care o cautati si sfaturile corecte necesare inhumarii persoanei decedate, indrumari pe care le veti primi de la expertii nostri consilieri.
Orice urgenta funerara aveti, noi va oferim imediat tot sprijinul necesar si toate informatiile de care dumneavoastra aveti nevoie, indiferent de ora.
13 vizualizari 16 Oct, 15:01