Barman Restaurant Germania, Nord

Sarcinile barmanului includ gestionarea stocului de marfuri, aprovizionarea cu marfuri din depozit si servirea bauturilor:

1. Administrarea stocului: Monitorizarea si intretinerea stocului de bauturi din depozit, cum ar fi vinul, bauturile spirtoase, berea si bauturile racoritoare. Inventare regulate pentru a asigura ca exista cantitati suficiente si pentru a putea plasa comenzile la timp.

2. Comenzi si gestionarea depozitului: Planificarea si efectuarea comenzilor de bauturi pentru a reumple stocul. Controlul livrarilor si depozitarea bauturilor conform reglementarilor.

3. Aprovizionare cu marfuri din depozit: Organizarea si efectuarea transportului bauturilor din depozit la bar. Asigurarea faptului ca bauturile sunt depozitate corect si sunt rapid accesibile.

4. Servirea berii: Taparea corecta a berii pentru a asigura pastrarea calitatii si gustului. Respectarea temperaturii si consistenta spumei corecte. Consultarea clientilor in alegerea tipurilor de bere si recomandarea unor insotitori de bere adecvati pentru mancarurile servite.

5. Igiena si curatenie: Respectarea normelor de igiena la manipularea bauturilor si a paharelor. Curatarea regulata a instalatiei de servire, a paharelor si a ustensilelor de bar. Separarea si eliminarea gunoaielor conform reglementarilor.

6. Serviciul clientilor: Serviciu prietenos si profesional pentru a satisface clientii. Servire rapida si preluarea comenzilor.

7. Colaborarea cu personalul de servire: Comunicarea si colaborarea cu personalul de sala pentru a asigura un serviciu de bauturi fara probleme. Suport la nevoie, de exemplu, servirea bauturilor la mese.

Cunoasterea limbii germane nu este obligatorie. Experienta in domeniu este necesara. Acordam cazare.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism
420 vizualizari Strainatate azi; 12:54
Foto