Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.
Anunturi active sugerate
Anunt inactiv
Bucatar
2.850 RON
Restaurantul Lucky Pizza din Otopeni cauta bucatar cu experienta pentru a se alatura echipei noastre.
Programeaza-te la un interviu la numarul de telefon.
Programeaza-te la un interviu la numarul de telefon.
Caracteristici
Domeniu de activitate: Restaurant, hotel, alimentatie
Detalii suplimentare
Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu placut in care sa te poti dezvolta si in care sa iti poti pune in valoare cunostintele acumulate, te asteptam sa te alaturi echipei Lucky Pizza.
Te asteapta un salariu motivant, transport asigurat, posibilitati de promovare si multe alte beneficii.
Cerintele postului:
- cel putin 2/3 ani de experienta ca bucatar
- absolvent al unui curs de specializare
- capabilitate de a coordona bucataria
-sa mentina costurile cu materia prima la un nivel optim
- sa poata gestiona stocul si comenzile
- să dezvolte meniul in acord cu cerintele de business
- munca in echipa
- să urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului sau sa le refaca, atunci când situatia o impune
- sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor
- să urmărească si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protecţia muncii;
- sa poata estima timpul cat mai exact al fiecarui preparat din meniu
- sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva si la detaliu
- sa mentina bucataria curata si organizata
- sa cunoasca si sa respecte normele de alimentatie publica care se impun in bucatarie
Programeaza-te la un interviu la numarul de telefon 0729 106 169 sau prin e-mail la alina@laiancu.ro
Te asteapta un salariu motivant, transport asigurat, posibilitati de promovare si multe alte beneficii.
Cerintele postului:
- cel putin 2/3 ani de experienta ca bucatar
- absolvent al unui curs de specializare
- capabilitate de a coordona bucataria
-sa mentina costurile cu materia prima la un nivel optim
- sa poata gestiona stocul si comenzile
- să dezvolte meniul in acord cu cerintele de business
- munca in echipa
- să urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului sau sa le refaca, atunci când situatia o impune
- sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor
- să urmărească si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protecţia muncii;
- sa poata estima timpul cat mai exact al fiecarui preparat din meniu
- sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva si la detaliu
- sa mentina bucataria curata si organizata
- sa cunoasca si sa respecte normele de alimentatie publica care se impun in bucatarie
Programeaza-te la un interviu la numarul de telefon 0729 106 169 sau prin e-mail la alina@laiancu.ro
1 vizualizari
Ilfov, Otopeni, 06 Jul 20 02:25
Foto
Anunt inactiv