Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
4.000 RON
Bucuresti 29 Feb 08:03
...
6.000 RON
Bucuresti 26 Feb 16:10
...
Bucuresti azi, 16:45
...
Ilfov azi, 12:27

Anunt inactiv

Electrician mentenanta sectie productie

1.000 €
Sectie productie materiale neferoase. Program 3 schimburi a cate 2 zile urmat de 4 zile libere. Flux continuu. Venituri totale nete 5000 RON. Masa asigurata. Transport asigurat metrou Costin Georgian.
Caracteristici
Domeniu activitate: Productie, logistica Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: nu Beneficii: asigurare / decont transport, tichete de masa, training / calificare
Detalii suplimentare
Electrician – sectie productie

Suntem o companie de recrutare si selectie personal iar scopul nostru este de a oferi sprijin partenerilor nostrii in a gasi un nou membru al echipei. Compania angajatoare se ocupa cu productia de aliaje de plumb si face parte din grupul Monbat.

Ce ti se ofera:

- Un program de lucru adaptat nevoilor sectiei dar si tie.
- Pentru ca sectia functioneaza continuu se lucreaza in 3 schimburi. Pentru a nu fi foarte obositor, turele sunt de cate 2 zile. Ca atare vei lucra 2 zile tura de dimineata, 2 zile tura de dupa amiaza, 2 zile tura de noapte iar apoi te vei bucura de 3 sau 4 zile libere. In fiecare luna se va lucra un total de ore ce nu va depasi limita legala.
- Se asigura transport cu un microbuz al firmei ce pleaca de la statia de metrou Costin Georgian si tot acolo vei fi adus dupa terminarea orelor de program.
- In plus fata de salariu se ofera Bonuri de Masa si o masa completa, calda, servita in sala de mese a firmei.
- Contract de munca pe perioada nedeterminata.
- Venitul total NET este de aproximativ 5000 RON ( salariu fix net 4000 RON, bonuri de masa 600 RON, sporuri pentru turele de noapte si zile de weekend 400 RON).

Ce asteptari au:

- Sa ai o experienta de minim 1 an pe o pozitie asemanatoare intr-o sectie de productie industriala unde ai avut in grija echipamente si utilaje de productie, tablouri de automatizari, etc.
- Daca esti si mandrul posesor ul unei diplome ce atesta specializarea ta pe profil electric, este perfect poate fi liceul sau scoala profesionala.
- Daca cei din jurul tau spun despre tine ca esti serios, muncitor si responsabil atunci esti ceea ce trebuie.

Cum va arata ziua ta de munca:

Oricat de mult ne-am stradui este clar ca este necesar sa vizitezi sectia si sa vezi cu ochii tai ce presupune munca acolo. Parerile sunt impartite intre cei care considera ca e usor si cei ce apreciaza ca e cam greu. Tu cum crezi ca e?
- Te vei alatura colegilor tai pentru a asigura mentenanta utilajelor si echipamentelor din sectia de productie (senzori, vane, motoare electrice, ventilatoare, dulapuri de automatizari, etc.)
- Te vei asigura de functionarea in parametrii a utilajelor si echipamentelor auxiliare iar daca ceva nu e in regula, vei anunta Directorul Tehnic.
- Impreuna cu Directorul Tehnic si cu colegii tai vei propune solutii optime si rapide pentru remedierea problemelor aparute.
- In orice activitate apare si neprevazutul de aceea este important sa comunici in permanenta cu inginerul din sectie.
970 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 21 Feb 20:57
Foto
Anunt inactiv