Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Ilfov 17 Iun. '24 (13:02)
...
Ilfov 18 Iun. '24 (11:51)
...
3.600 RON
Ilfov 17 Iun. '24 (11:30)
...
4.000 RON
Bucuresti 21 Iun. '24 (07:44)

Anunt inactiv

Muncitor montator,

domeniul de activitate: productie tehnica de protectie solara (jaluzele, rulouri, copertine, plase insecte). Responsabilitatile principale ale postului: debitare ansamblare materiale + profile; montare produse; lucrul cu circular debitat profile aluminiu, bormasina. Cerinte post:
cunostinte elementare de masurare calculare; abilitati tehnice si experienta de lucru cu echipamentele specifice postului; experienta in domeniu si permisul de conducere (categoria B) constituie un avantaj; se cere punctualitate si seriozitate. Alte detalii: Activitatea se va desfasura in hala de productie aflata in orasul Pantelimon + activitate montaj teren. Program: Luni-Vineri, 9 - 18 (60 min pauza de masa).- Concediu de odihna si zile libere conform legislatiei in vigoare. Posibilitatea de negociere a salariului in functie de competentele profesionale. Contract de munca cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata.
Caracteristici
Domeniu activitate: Productie, logistica Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: mobilitate / activitate teren Pot aplica studenti: nu Beneficii: bonus de performanta, tichete de masa, training / calificare
289 vizualizari Ilfov, Pantelimon, 21 Mai. '24 (14:25)
Foto
Anunt inactiv