Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
4.500 RON
Bucuresti 18 Apr 20:13
...
Bucuresti azi, 13:10
...
Bucuresti azi, 13:05
...
6.000 RON
Bucuresti azi, 10:55

Anunt inactiv

Ospatar / Picol 1800 - 3000

Ospatar / picol. Salariu atractiv, program flexibil, o masa calda, transport dupa ora 23, perioada nedeterminata.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: Locatie fixa Pot aplica studenti: da
Detalii suplimentare
Avem nevoie de OSPATAR / PICOL.
- salariu atractiv, cu posibilitatea de a creste;
- program flexibil;
- o masa calda pe zi;
- transport asigurat cand programul se prelungeste dupa ora 23:00.

Apreciem urmatoarele la candidatul ideal:
- studii / diploma de calificare in domeniu (nu sunt o cerinta obligatorie);
- experienta intr-o pozitie similara sau inferioara (nu e o cerinta obligatorie);
- rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica
- alinierea la standardele normelor HACCP;
- ordonat si disciplinat atat la nivel personal cat si de echipa;
-atitudine orientata catre oaspete – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila:
- rezistenta la stres;
- atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu colegii din bucatarie si restaurant;
deschidere la invatare, perfectionare si dezvoltare; sa fie dispus sa ii invete pe altii si sa predea din cunostintele sale; sa inteleaga responsabilitatea postului pe care il ocupa.

Ne-am dori sa vezi ca pe un avantaj faptul ca vei lucra intr-un mediu prietenos, orientat catre elemente culturale, cu clienti de buna calitate, ceea ce va presupune din partea ta:
- sa fi responsabil ca prin activitatea ta sa te asiguri de satisfactia oaspetelui in bistro;
- sa mentii unui climat bun la locul de munca si sa oferi o imagine pozitiva a companiei in exterior;
-pentru bucatar / barman: sa pregatesti preparatele din meniu conform retetelor, sa monteazi si sa servesti preparatele conform modurilor de preparare ale bistroului;
- sa folosesti intotdeauna vesela / tacamurile / paharele s.a. stabilite de comun acord cu conducerea bistroului;
- sa realizezi impreuna cu superiorul direct necesarul de aprovizionare;
- sa respecti normele igienico-sanitare si de securitate a muncii in vigoare in aria de lucru;
- sa manifesti flexibilitate in programul de lucru;
- sa fi proactiv si vine cu propuneri pentru a contribui la satisfactia clientului;
- sa folosesti in comunicarea cu colegii cuvintele ”te rog "si "multumesc” si se asigura de aceasta abordare la nivel de restaurant;
2 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 13 Nov 22 17:55
Anunt inactiv