Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
3.500 RON
Bucuresti azi; 02:40
...
4.000 RON
Bucuresti ieri; 10:45
...
3.300 RON
Bucuresti 15 Mai; 20:33
...
2.800 RON
Bucuresti 17 Mai; 12:55

Anunt inactiv

Reprezentant Vanzari - Agent vanzari Servicii DDD

1.000 €
Angajam Agent Vanzari Servicii DDD: Salariu+ Bonusuri crescatoare prin comisioane din facturi/ contracte lunare. Alatura-te unei firme profesioniste cu climat sanatos, unde esti respectat si sustinut!
Caracteristici
Domeniu activitate: Comert, vanzari Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: mobilitate / activitate teren Pot aplica studenti: nu Beneficii: asigurare / decont transport, bonus de performanta, tichete de masa, training / calificare
Detalii suplimentare
Compania DDD, prima societate profesionala pe piata romaneasca cu certificarea CEPA, isi extinde echipa cu un agent de vanzari profesionist, dedicat succesului si dornic sa castige din ce in ce mai mult. Ne mandrim cu respectarea standardelor europene, garantand servicii de cea mai inalta calitate in domeniul Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare.

Candidatul ideal:

Are studii medii sau superioare, ultimele constituind un avantaj;
Experienta de minim 2 ani intr-un rol de vanzari, preferabil in servicii;
Nivel intermediar de engleza si competente MS Office;
Disponibil pentru deplasari in interes de serviciu si detine permis de conducere categoria B;
Excelente abilitati de comunicare, negociere, si spirit de echipa;
Motivat sa isi imbunatateasca constant performanta si sa castige din ce in ce mai bine.

Descriere job:
Agentul de vanzari va avea ca principal obiectiv comercializarea serviciilor noastre DDD, esentiale pentru asigurarea unui mediu curat si sanatos, liberi de daunatori. Rolul implica prospectarea pietei pentru identificarea de noi clienti, negocierea si incheierea contractelor, oferind solutii personalizate de dezinsectie, dezinfectare si deratizare. Succesul in acest rol se traduce prin extinderea continua a portofoliului de clienti si realizarea unor vanzari care reflecta angajamentul nostru pentru excelenta. Agentul de vanzari va fi direct responsabil pentru cresterea veniturilor, fiind motivat sa castige din ce in ce mai mult prin comisioane generoase, reflectand performanta sa exceptionala.

Beneficii:

Sistem de recompensare bazat pe performanta, cu potential de castig in crestere;
Tichete de masa de 30 lei/zi;
Echipament de lucru inclusiv laptop si masina de serviciu;
Prime de sarbatori si oportunitati reale de avansare profesionala;
Program de lucru de luni pana vineri, 09:00-18:00.
Despre companie:
Suntem prima si singura firma 100% romaneasca din domeniul DDD certificata CEPA, asigurand servicii conforme cu standardele Uniunii Europene. Dedicarea noastra pentru calitate si profesionalism ne distinge pe piata, oferind clientilor nostri solutii eficiente si personalizate.

Daca te consideri cel mai bun agent de vanzari, dornic sa castigi din ce in ce mai mult si sa te dezvolti din ce in ce mai bine intr-un mediu profesionist, te invitam sa te alaturi echipei noastre. Este esential sa intelegi ce implica serviciile DDD, ce implica activitatea ta de vanzare a acestora si sa fii pregatit sa oferi aceste solutii clientilor nostri. Trimite-ne CV-ul si o scrisoare de intentie pentru a incepe parcursul tau spre succes alaturi de noi.

Bafta! De abia asteptam sa te cunoastem!
29 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 02 Mai; 15:45
Foto
Video
Anunt inactiv