Aparat de aerosoli nebulizator cu aspect de vacuta

139 RON
1 / 3

Aparat de aerosoli nebulizator cu aspect de vacuta

139 RON
Caracteristici
Categorie: Igiena, sanatate
Descriere
pentru copii si pentru adulti, cu compresor. Nebulizator vacuta pentru copii, cu compresor, kit complet de accesorii inclus, prietenos pentru copii – inhalare de inalta performanta

Folosita din ce in ce mai des si de catre medicii romani, terapia cu aerosoli este eficienta in tratarea infectiilor cailor respiratorii superioare, in special in cazul copiilor mici si al prescolarilor.

Aparatul cu aerosoli (nebulizatorul) este un dispozitiv medical care transforma medicamentul din forma lichida intr-o suspensie (ca un nor), formata din particule foarte fine. Cu ajutorul mastii sau a unui tub ajutaj, particulele sunt inhalate in plamani. Un aparat cu aerosoli contine unitatea principala , containerul de medicamente, furtun, masca pentru adulti sau copii, piesa de gura si piesa de nas.

Nebulizatorul nostru este dezvoltat pentru tratamentul cu succes al astmului, al alergiilor si al altor tulburari respiratorii. Aceasta permite eliberarea eficienta a dozelor aerosolizate cu precizie clinica. Extrem de usor de utilizat, trebuie doar sa apasati un buton pentru a incepe, fiind eficient, durabil si silentios.

Datorita formei sale sub forma de jucarie, acest aparat va face mai usoara si atractiva utilizarea sa pentru tratarea copiilor.

Contine doua masti de dimensiuni diferite pentru a permite utilizarea nebulizatorului nu numai pentru adulti, dar si pentru sugari si copii.

Inhalare de inalta performanta - 0,2 ml / 1 minut

Este indicat ca asamblarea nebulizatorului sa se faca cu ceva timp inainte de ora la care trebuie administrate medicamentele. In special, daca este vorba despre copii, a caror rabdare stim bine ca este limitata.

Respectati intocmai medicamentatia prescrisa de medic, atat dozele, cat si modul de combinare al medicamentelor. De obicei, medicamentele folosite se amesteca cu ser fiziologic, nu cu apa distilata, deoarece aceasta poate irita mucoasele.
Vezi mai multe detalii si cumpara
296 vizualizari Bucuresti 07 Apr 15:00