Aparat foto compact Panasonic Lumix DC-TZ90

1.799 RON

Aparat foto compact Panasonic Lumix DC-TZ90,

1.799 RON
Caracteristici
Aparate foto Panasonic Tip Compact Nou
Descriere
Aceasta camera foto cu dimensiuni de buzunar surprinde toate emotiile incredibile ale calatoriilor dvs. De la imagini panoramice si turnuri aflate in departare pana la zambetul partenerului dvs. special. Camera foto Lumix TZ90 realizeaza fotografii si clipuri video cu toate culorile vii si detaliile clare pe care vi le reamintiti.

Camera foto LUMIX TZ90 va introduce direct in actiune. Obiectivul LEICA DC VARIO-ELMAR de 24 mm are un zoom optic 30x (echivalenta cu o camera foto de 35 mm: 24 - 720 mm), astfel ca veti avea intotdeauna o perspectiva apropiata pentru capturarea imaginii care va trezeste interesul.

Senzorul MOS cu sensibilitate ridicata de 20,3 megapixeli inregistreaza imagini de inalta calitate cu detalii remarcabile. De asemenea, acesta se combina cu procesorul Venus Engine pentru a realiza imagini uimitoare chiar si in medii slab iluminate, cu un nivel minim de zgomot al imaginii.

Cu puterea fantastica a caracteristicii de inregistrare video 4K, camera foto LUMIX TZ90 va permite sa va inregistrati calatoriile la o rezolutie de pana la 3 840 x 2 160 de pixeli, ceea ce reprezinta o calitate de pana la 4 ori mai buna decat in modul Full HD (Inalta definitie completa). Amintiri mai incitante, mai detaliate si mai multe, pe care sa le revedeti iar si iar.
• Atunci cand realizati inregistrari video 4K, utilizati o cartela de memorie cu clasa de viteza la standard UHS Speed Class 3.
Rezolutie efectiva: 3 840 x 2 160p
Inalta definitie completa
Corectie pe 5 axe/Corectie la inclinare
Sistemul HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus - Stabilizator optic de imagine plus) pe 5 axe detecteaza si compenseaza cele 5 tipuri de miscari ale camerei foto pentru a elimina tremurul. Functia Level Shot (Stabilizare imagine) detecteaza linia orizontala a imaginii si o pastreaza dreapta chiar daca inclinati camera foto.
* Exclude inregistrarea video 4K si inregistrarea video la viteza ridicata.
Inregistrare video la viteza ridicata cu rezolutie HD (Inalta definitie)
Puteti sa inregistrati clipuri video* la viteza ridicata (100 cps), de calitate HD. Puteti sa surprindeti scene care nu se vad cu ochiul liber si sa le redati cu incetinitorul pentru efect dramatic.
* Formatul de inregistrare este 25p.

Realizati selfie-ul perfect cu ajutorul unui afisaj rabatabil la 180 de grade. Indiferent daca este vorba despre un selfie de grup, despre un moment al petrecerii sau despre cainele dvs. care nu doreste sa stea nemiscat, puteti surprinde viata la o rezolutie 4K uimitoare. Caracteristica LUMIX 4K PHOTO (Inregistrare foto 4K) va permite sa surprindeti momentul perfect la o frecventa de 30 cps si sa il salvati ca imagine de inalta rezolutie echivalenta de 8 megapixeli.
Realizati mai multe selfie-uri distractive!
Modurile obturatorului camerei foto LUMIX TZ90 va permit sa realizati selfie-uri tip maini libere. Modul Buddy Shutter (Declansator amic) functioneaza atunci cand doua fete se apropie una de cealalta; modul Face Shutter (Declansator fata) este activat atunci cand va acoperiti fata cu o mana.
In modul Self Shot (Autoportret) se pot realiza si imagini panoramice largi. Noul mod Background Control (Control fundal) va permite sa surprindeti fundalul in mod clar sau sa realizati defocalizarea acestuia, in functie de situatie.
Functie Beauty Retouch (Retusare prin infrumusetare)
Bucurati-va de posibilitatea de aplicare a machiajului virtual pe fata dupa fotografiere. Functia Aesthetic Retouch (Retusare estetica) aplica diverse efecte fetei, inclusiv curatarea texturii pielii, ridicarea pielii fetei, albirea dintilor etc. Functia Make-up Retouch (Retusare cu machiaj) ofera diverse culori pentru fundal, pentru buze, obraji sau machiaj pentru ochi.

Uneori, lumina directa a soarelui face chiar si cele mai luminoase ecrane de camere foto dificil de vizualizat. Camera foto LUMIX TZ90 include un vizor LVF (vizor cu afisare in timp real) de 0,2 inchi cu 1 166 000 de puncte, care se activeaza automat atunci cand duceti camera foto la ochi, astfel incat sa puteti vedea toate detaliile si sa realizati imaginea pe care o doriti.

Inelul de control va ofera, de asemenea, un nivel confortabil de control. Pe langa asigurarea unui control manual cursiv asupra diafragmei, a timpului de expunere, a zoomului si a focalizarii, acesta poate fi particularizat pentru a gestiona setarile dvs. preferate.
Vezi mai multe detalii si cumpara
460 vizualizari Bucuresti 07 May, 10:20