Arthesium - Cursuri de teatru, actorie

Arthesium - Cursuri de teatru, actorie

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: dezvoltare personala
Descriere
Trupa Arthesium ofera cursuri de teatru si actorie in Bucuresti. Daca ti-ai dorit intotdeauna sa cuceresti scena, bucurandu-te de aplauzele spectatorilor, te putem ajuta. Experienta noastra in cursuri de teatru si actorie este ceea ce cauti. Te putem ajuta sa-ti indeplinesti visul: sa-ti joci rolul cu gratie, controlandu-ti emotiile si bucurandu-te de fiecare final al piesei asa cum meriti.

Cu ajutorul nostru, vei invata o multitudine de lucruri noi despre teatru, despre actorie si despre tine. Vei descoperi lumea minunata a scenei si te vei putea bucura de o multime de beneficii.
Fie ca alegi un curs de teatru sau un curs de actorie, trebuie sa stii ca latura practica a acestuia este o parte destul de complexa. Cu totii putem invata anumite principii si teorii cu privire la un domeniu de activitate. Insa punerea lor in practica si mai ales practicarea lor la nivel de arta, este cu totul altceva.
Va trebui sa inveti sa rostesti cu o anumita intonatie textele, va trebuie sa inveti sa-ti depasesti barierele si tracul de scena, sa iti controlezi emotiile si sa fii un orator desavarsit. In plus, va trebui sa-ti joci rolul ca si cand personajul ar face parte din tine.
Fiecare dintre cursurile Arthesium, fie ca este vorba despre un curs de teatru sau dezvoltare personala prin actorie, cuprinde urmatoarele module practice:
Exercitii de dictie Module de improvizatie si miscare scenica Joculete de actorie Tehnici de actorie si regie Lucrul pe text (poezie, monolog, piesa de teatru) Exercitii pentru dezvoltarea imaginatiei Tehnici de pronuntie, intonatie si respiratie Realizarea spectacolelor de teatru Controlul emotiilor
73 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul. '23 (14:50)