Asezamantul pentru persoane varstnice Sfantul Andrei - Alba

Asezamantul pentru persoane varstnice Sfantul Andrei - Alba

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Asociatia Sfantul Andrei Barabant este o organizatie non-profit, apolitica si nediscriminatorie confesional. Scopul asociatiei este acordarea de asistenta socio-medicala persoanelor varstnice.
In prezent, aici sunt furnizate proactiv, calitativ si durabil servicii sociale adaptate nevoilor pentru 60 de persoane varstnice si in situatii de vulnerabilitate sociala. Asezamantul le ofera beneficiarilor, in principal, urmatoarele categorii de servicii: cazare completa si ingrijire corporala; supravegherea starii de sanatate si asigurarea asistentei medicale necesare; consiliere sociala si juridica; asigurarea hranei zilnice; organizarea de activitati social culturale; alte activitati de socializare si petrecere a timpului liber; ingrijire paliativa.

Asezamantul pentru persoane varstnice „Sfantul Andrei” este locul unde batranetea nu mai este o povara!
Referential pentru Alba Iulia, asezamantul pentru persoane varstnice „Sfantul Andrei” se distinge atat prin calitatea serviciilor oferite, cat si prin modalitatea de finantare, el fiind expresia integratoare a efortului administratiei parohiale (prin Comitetul Parohial Barabant) si autoritatii locale (prin Consiliul Local Alba Iulia), asigurand satisfacerea unei nevoi sociale presante din comunitate, din resurse locale, private si europene.
18 vizualizari Alba, Alba Iulia, 11 Iul. '23 (15:35)