Asociatia Casa Greta - Camin de batrani Cluj

Asociatia Casa Greta - Camin de batrani Cluj

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Aflat intr-o zona linistita aproape de centrul Clujului, Casa Greta este un centru de seniori specializat pe servicii de ingrijire. Situat pe str. Ion Ionescu de la Brad in Someseni, Cluj, accesul este usor, servit de mijloacele de transport in comun din orice parte a orasului.
Cu o existenta de peste 10 ani, avem experienta necesara pentru a ne ocupa de nevoile fiecarui beneficiar. Respectul pe care il acordam fiecarui senior si ingrijirea necesara de specialitate fac centrul nostru de ingrijire varstnici un loc placut, cu standard de calitate a vietii ridicat.

Oferim cazare si servicii adaptate persoanelor varstnice, atat celor cu nevoi speciale cat si celor ce au nevoie de tratament.
La noi seniorii sunt in deplina siguranta. Avem grija de starea fizica si psihica a varstnicilor nostri si ne punem intreaga experienta si dedicatie pentru a crea o sedere cat mai placuta a seniorilor in centrul nostru de ingrijire.
93 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 11 Iul. '23 (15:40)