Avocat - asistenta litigii civile, penale, pensii

1 / 4

Avocat - asistenta litigii civile, penale, pensii,

Caracteristici
Categorie Avocati Drept civil Drept penal Dreptul familiei Dreptul muncii
Descriere
avocat cu 30 de ani experienta asigur asistenta in procese de divort, partaj, revendicari, succesiuni, evacuari, malpraxis, recuperari creante, procese penale, asistenta notariala etc.,
Detalii suplimentare
Cabinetul de avocat CARMEN LAZAR a fost infiintat in anul 1997 avocatul titular fiind inscris in Baroul Bucuresti din anul 1992.

Avand o experienta dovedita de peste 29 de ani de practica consideram ca o consultatie juridica poate fi de multe ori utila pentru a gasi cea mai buna solutie pentru problema dvs si eventual pentru a preintampina un ligiu care inseamna costuri suplimentare si timp.

In cadrul consultatiei avocatul explica procedura si stabileste impreuna cu dvs strategia de aparare care va avantajeaza cel mai mult.

Trebuie subliniat faptul ca in aceasata etapa sinceritatea informatiilor oferite de catre client conteaza foarte mult pentru o abordare cat mai corecta a cazului dvs.

De foarte multe ori stabilirea onorariului poate fi o problema delicata mai ales atunci cand acesta se negociaza cu clientul.

Pentru a facilita accesul la serviciile noastre pentru cat mai multi clienti cabinetul nostru ofera o gama variata de solutii care pot fi: onorariu fix, onorariu in rate, onorariu orar, onorariu de succes.

In orice varianta aleasa si acceptata de parti onorariile practicate sunt corecte dar nu sunt derizorii si tin cont de anumite criterii:

– Gradul de dificultate al fiecarui caz in parte, durata procesului
– Timpul de studiu aferent fiecarui caz
– Deplasari necesare
– Potentiali colaboratori
– Orice activitate care are relevanta pentru solutionarea cauzei

Clientul va fi informat cu privire la taxele de timbru aferente si a posibilitatii de a formula cerere de ajutor public judiciar toate aspectele mentionate fiind cuprinse in contractul de asistenta juridica semnat de ambele parti.
8.773 vizualizari Bucuresti, Sector 1, ieri, 10:00