Belle&Bio Alga Calcaroasa - Lithothamne 120 Comprimate

44 RON
1 / 1 ...

Belle&Bio Alga Calcaroasa - Lithothamne 120 Comprimate

44 RON
Descriere
Beneficii Alga Calcaroasa
- proprietati remineralizante;
- bogat in carbonat de calciu;
- este recoltat pe larg in Franta, regiunea Bretagne.
Lithothamne cunoscute si sub numele de maerl sunt algele rosii mici si calcaroase, care amintesc de corali. Ele cresc in special in Franta, regiunea Bretagne, unde sunt recoltate pe larg datorita proprietatilor benefice pentru sanatate, dar se gasesc si in Norvegia, Scotia si Irlanda. Algele rosii sunt foarte apreciate datorita continutului bogat de minerale, cum ar fi calciu cristalizat, magneziu si fier, si a oligoelementelor marine.
Lithothamne are un continut bogat de carbonat de calciu, care ofera organismului calciu intr-o forma foarte usor de asimilat si are proprietati anti-acide.
Calciul reprezinta mineralul cel mai abundent in oragnism, iar 99% din totalul de calciu din organismul nostru se afla in dinti si oase. Un nivel optim de calciu in organism amelioreaza osteoporoza, artrita sau alte afectiuni ale oaselor si mentine sanatatea sistemului osos si a dintilor.
Algele rosii utilizate in suplimentul nostru sunt recoltate de pe insulele Glenan, la 15-20 de metri adancime, intr-o zona protejata de poluare si astfel asiguram calitatea superioara a produsului.
Prospect Alga Calcaroasa
Mod de administrare: 4 comprimate pe zi.
Mod de prezentare: flacon  a cate 120 de comprimate.
Ingrediente


Pentru 4 comprimate (mg)


Substanta activa pentru 4 comprimate (mg)


% VNR pentru 4 comprimate


Lithothamne 30% Calciu 2.2% Magneziu - Lithothamnium calcareum


2000


 


 
Din care calciu


 


600


74%
Agent de incarcare : celuloza microcristalina


 


 


 
Antiagglomerant : Sare de magneziu acizi grasi

Vitamina D3 (cholecalciferol) 0,25%


1.6


3,33?g


66%
Supliment alimentar pe baza de vitamina D3 si calciu.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
41 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (09:06)