Biovea Astaxantina 4mg 30 Capsule

89 RON
1 / 1 ...

Biovea Astaxantina 4mg 30 Capsule

89 RON
Descriere
Astaxantina 30 gelule
Cateva beneficii ale Astaxantinei
Astaxantina: Un antioxidant puternic pentru protectia celulelor.
? Antioxidant puternic? Creste imunitatea organismului? Reduce ridurile, ofera elasticitate si netezire a pielii.? Inlatura oboseala? Sustine sanatatea cardiovasculara? Protejeaza sistemul nervos central si creierul? Puternic carotenoid? Protejeaza foarte bine mambranele de strez oxidativ? Distruge radicalii liberi de oxigen din organism
Astaxantina se obtine natural din algele Bluvialis Haematococcus. A fost demonstrat ca este un antioxidant eficient in protejarea celuleor si membranelor mitocondriale impotriva stresului oxidativ. Ultimele cercetari asupra Astaxantinei au aratat ca este mai puternic decat beta-carotenul in privinta captarii radicalilor liberi de oxigen.
Astaxantina face parte din familia carotenoidelor fiind un antioxidant puternic. Cercetarile in vitro au demosntrat ca Astaxantina este de 10 ori mai puternica impotriva radicalilor liberi decat alte carotenoide, cum este zeaxantina, beta-carotenul si luteina si de 100 de ori mai puternica decat alfa-tocoferol. De asemeanea a fost demonstrat ca Astaxantina reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate scazuta in sange, reduce nivelul de Colesterol rau.
 
Este buna Astaxantina?
? Protector a intregului corp, functie benefica pentru membrana celulara.
? Sport pentru sanatatea sistemului circulator si a fluxului de sange.
? Sustine un sistem imunitar sanatos si promoveaza sanatatea.
 
Astaxantina se gaseste in krill, creveti, raci, crustacee, somon, pastrav si microalge. Astaxantina este un carotenoid si apartine unei clase mari de fitochimicale cunoscute sub numele de terpene. Este clasificata ca o xantofila, insemnand frunze galbene. Este pigment liposolubil ca multe carotenoide.
Astaxantina fata de alte carotenoide nu se transforma in Vitamina A (retinol) in corpul uman. Prea multa Vitamina A este toxica pentru organism.
 
Astaxantina este cel mai puternic antioxidant natural cunoscut pe planeta noastra! Natural astaxantin poate avea pana de 550 de ori mai mult antioxidant decat activitatea antioxidanta a vitaminei E si de 10 ori activitatea antioxidanta a beta-carotenului.
Ce este Astaxantina?
Astaxantina, numita in popor si \"regele carotenoide\", este un pigment carotenoid natural foarte puternic si se gaseste in anumite plante si animale marine. Ea este ca o microalga, Haematococcus Pluvialis.
Astaxantina este asemanatoare cu clorofila (care se gaseste in plante verzi si legume) si cu beta-caroten (care se gaseste in plante si legume portocalii). Doar ca aceasta se gaseste in plante si animale rosii.
Este cel mai bun antioxidant care se gaseste in natura, deoarece astaxantina nu va deveni niciodata un pro-oxidant. Cu alte cuvinte, ea nu va provoca niciodata oxidare daunatoare, in comparatie cu alte tipuri de antioxidanti.
Astaxantina este de 20 de ori mai puternica decat multe alte carotenoide, cum ar fi beta-caroten, luteina sau zeaxantina, si de 100 de ori mai puternica decat alfa-tocoferol.
Stia ca: flamingo sunt singurele animale care au capacitatea de a transforma substantele carotenoide in astaxantina in corpurile lor?
Surse naturale de Astaxantina se gasesc in cantitati mari in somonul rosu (sockeye salmon) din Pacific si icrele acestuia. Alte surse importante sunt: krill, pastrav rosu, alge, crabi, creveti, homari, plante si animale colorate rosu intens, etc.
O alta sursa naturala de astaxantina, dar care este intrebuitata cel mai des in aplicatii din sectorul comercial, este Xanthophyllomyces dendrorhous numita si Phaffia. Ea este o specie de drojdie, dar produce astaxantina la fel ca microalgele avand un nivel foarte ridicat de carotenoid.
Beneficii Astaxantina
Principala functie a astaxantinei este reducerea in mod natural a radicalilor liberi din organism si protejarea celuleor impotriva oxidarii.
Astaxantina este un pigment de culoare rosie cu o structura moleculara unica, fiind foarte eficienta impotriva oxigenului singlet. De asemenea, absoarbe radicalii liberi din lipide si descompune reactiile din lanturile de peroxid.
Astaxantina nu este doar un antioxidant foarte bun. S-a demonstrat a fi benefica si pentru anumite functii ale corpului:
Ochi: Expertii au aratat ca astaxantina reduce riscul cataractei nucleare, o afectiune oftalmologica care determina scaderea progresiva a vederii prin pierderea transparentei cristalinului. Acest fapt se datoreaza stucturii astaxantinei, care este asemenatoare cu cea a luteinei si zeaxantinei, doi antioxidanti puternici in evitarea cataractei. De asemenea, astaxantina protejeaza ochii impotriva razelor ultraviolete (UV) si mentine sanatatea ochilor.
Piele: S-a demonstrat ca astaxantina imbunatateste nivelurile de umiditate ale pielii, reducand astfel ridurile. Ii confera elasticitate si netezime si indeparteaza petele si pistruii.
Oboseala: Cum la somon, astaxantina este considerata a fi motivul principal pentru care el are atata energie...
Vezi mai multe detalii si cumpara
47 vizualizari Bucuresti azi; 09:36